madziolina_p
Fanka BB :)
Tak wogole to ja nie opisywałem się do tabelki, jakie dane Ci podać?Dziewczyny piszcie mi prosze na priv kto gosci u Was w brzuszkach zeby do listy dopisywala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wogole to ja nie opisywałem się do tabelki, jakie dane Ci podać?Dziewczyny piszcie mi prosze na priv kto gosci u Was w brzuszkach zeby do listy dopisywala
ja teżTak wogole to ja nie opisywałem się do tabelki, jakie dane Ci podać?
Mam to samo!Iwona - dobrze, że z Synkiem wszystko dobrze! Nic nie przytyć...Ja to już boję się na wagę wchodzić :/
Ja będę mieć w przyszłym tyg. Lekarz mówił ze trwa to chwile i nie boli tylko prze kilka godzin można czuć dyskomfort a potem trzeba brać anty grzybicze tabletki co kilka dniMiała któraś z was pessar zakładany? Prawdopodobnie będę mieć w poniedziałek. Boję sie bo nie wiem czy to boli? [emoji18]
Ja go zamówiłam bo lekarz mi kazał. Patrzyłam na niego i kurcze duże to i twarde. Wystraszylam się. Podobno nie można współżyć wtedy. Mąż niezadowolonyJa będę mieć w przyszłym tyg. Lekarz mówił ze trwa to chwile i nie boli tylko prze kilka godzin można czuć dyskomfort a potem trzeba brać anty grzybicze tabletki co kilka dni
Tak zakaz jest wtedy.Ja go zamówiłam bo lekarz mi kazał. Patrzyłam na niego i kurcze duże to i twarde. Wystraszylam się. Podobno nie można współżyć wtedy. Mąż niezadowolony