reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ale wam zazdroszczę, że już znacie płeć. Ja mam wizytę dopiero 26.02

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

normalna wizyte mam w poniedziałek u mojego lekarza prowadzącego i teraz jesten w wielkiej kropce co robić. naprawdę nie wiem. czy w ogóle iść czy nie iść..

@Julka89.89 przez te telefony co odbiera polozna? a dzis bylas u innego tak? a mowilam, ze posiew bedzie konieczny.

ja jutro ide do kolejnego lekarza na NFZ, znow bede sluchac pewnie jak to wszystkiemu winny system i nie moze prowadzic mojej ciazy, ale probuje. moze mnie milo zaskoczy. Choc jutro mam dzwonic jeszcze do jednego lekarza do gabinetu co przyjmuje i na NFZ i w szpitalu i polozna mowila, ze powinien sie zgodzic. Niby w przyszlym tygodniu ma mnie przyjac a de facto wolalabym jednak by byl to ktos ze szpitala.

Madzia mówiłam ze u Ciebie to dziewczynka będzie :D margerita dziś byłam u innego takiego u którego raz w ciąży byłam tez na wizycie nieplanowanej a w poniedziałek mam u mojego prowadzącego taka normalna umówioną wcześniej..

ja bym przelozyla wizte, tak bys miala wyniki posiewu. bez sesnu bo bedziesz musiala zaraz z wynikiem znow isc.
zwlaszcza, ze mialas usg robione.

Madzia, a jednak sie udalo podpatzrec kto mieszka w brzusiu. fajnie! tez mi sie marzy dziewczynka.

Ostatnia edycja:
Madziolina super, że wizyta udana i fajny lekarz - teraz bedziesz cały czas do niego chodziła? Twoje preferencje (oprócz oczywistego zdrowia) jakie były? Dobrze pamietam ze masz już córcię?

reklama
Tylko ze u niego na wizyte się czeka 1,5 miesiąca i nie będę wstanie przełożyć ja na za tydzień np...taki urok tego lekarza. jeżeli nie pójdę to raczej wtedy juz Zrezygnuje z niego.

Do góry