reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ostatnio mamy nowego członka rodziny uczę sie juz cierpliwości i odpowiedzialności przed porodem he he
ImageUploadedByForum BabyBoom1452978087.528995.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452978087.528995.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452978087.528995.jpg
    81,7 KB · Wyświetleń: 162
WMazur cudny ten nowy członek rodziny !!! Cieszę się, że wyniki super

Madziolinka masz świetne podejście. Dla mnie też ten cały test Pappa to tylko statystyka. Nie przejmuj się nt jest w normie, kość nosowa ok więc maluszek zdrów jak rybka. Tylko Ci napiszę, że mi w ciąży z pierwszą córcią wyszło nt 2,4, nie chciałam tego testu Pappa, poszłam do innego gina kontrolnie tylko sprawdzić na lepszym sprzęcie i jemu nt wyszło 1,8-tak mi doradził mój ówczesny gin. Malutka zdrowiutka :tak:. U Ciebie też tak będzie :-) :)

Jestem już po usg i na razie w szoku, bo dziś okazało się że jednak będę miała synka! Miesiąc temu gin powiedział, że to dziewczynka, on jest wybitnym specjalistą ma super usg, a jednak się wtedy pomylił. Mówi, że dzidziuś był mały wtedy a teraz ma już prawie 11 cm i widać wszystko jak na dłoni.
Mam nawet zdjęcie pitolka. Poza tym wszystko jak najbardziej prawidłowo, Maluch pięknie rośnie, serduszko 154, wszystko tak jak być powinno, ciąża cały czas trochę starsza z usg.
ja na razie dochodzę do siebie, bo zdążyłam się nastawić na Dziewczynkę a tutaj będzie Chłopiec :-)

reklama
Do góry