reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Lila wiem wiem zobaczymy byle wytrwać ro dopiero 14 tydzień a już uważać na siebie musze bardziej niż w 1 trymestrze haha damy rade
malinka1984
Przy naturalnym rzeczywiście przestaje boleć jak tylko dziecko wyjdzie. Ale dochodzenie do siebie też chwilę trwa, mi 3 pierwsze dni ciężko było wstać z łóżka, coś jak bym miała mega zakwas. No i szwy ciągną jak się je ma założone...
biapl
Jolcia Gratulacje
Gwiazda_237
Juz nie wiem co lepsze cc czy SN . Musze pogadać z neurologiem co robimy
mamawiki32
Ja to pierwszą dobę po cc przespałam praktycznie, mała była na oiomie więc ciocia się nią zajmowała ale widziałam jak dziewczyny po cc cierpiały jak musiały wstawać do maluchów i się nimi zajmować. Po 3 dniach już całkiem nieźle się poruszałam jednak prawdziwą ulgę poczułam po zdjęciu szwów.
Ostatnia edycja:
fazerkamm
Lila nie dokonca tak jest, zalezy jakie mialo sie sn
Malinka mnie szwy w ogole nie ciegnely ale dwa tygodnie usiasc nie moglam!!! Mowia ze bol się zapomina.. ja nie zapomnialam...
Malinka mnie szwy w ogole nie ciegnely ale dwa tygodnie usiasc nie moglam!!! Mowia ze bol się zapomina.. ja nie zapomnialam...
reklama
malinka1984
Fazerka, ja rodzilam sn bez znieczulenia i dalam radę wiadomo, że to nie jest odpoczynek w spa tylko mega wysiłek dla organizmu... mało kobiet otrzepuje się i wstaje od razu po do roboty ale mimo bólu chciałabym znów rodzić sn, najchętniej bez szwów bo to mi najbardziej dokuczalo...
Cc się boję bo to jednak operacja, szwy, blizna... nigdy, bez lekarskiej konieczności, "dla wygody" bym tego nie wybrała... Ale to jest moje zdanie, każda z Was ma swoje doświadczenia i sama podejmie najlepszy dla siebie wybór
Cc się boję bo to jednak operacja, szwy, blizna... nigdy, bez lekarskiej konieczności, "dla wygody" bym tego nie wybrała... Ale to jest moje zdanie, każda z Was ma swoje doświadczenia i sama podejmie najlepszy dla siebie wybór