reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Więc zapytałam, czy widać, że to chłopak? A ona, że żartuje, bo za malutkie.

Ale chyba rzeczywiscie za malutkie, bo nam w 12+6 powiedziano, ze na tym etapie wszystkie plody wygladaja, jak dziewczynki, a ze wargi sromowe sa obrzmiale, to nie idzie rozroznic siusiaka od warg sromowych ;)

Przy mega dobrym sprzecie mozna tak od 14 + 0, ale i wtedy pewnosci jeszcze 100% nie ma. Zreszta te pewnosc daja niektore badania prenatalne.

reklama
@jolcia sliczne, jak pięknie paluszki widać na tym zdjęciu. wzruszyłam się

@mamawiki32, juz mam termin na pierwszą wizyte na luty do Warszawy, wiec bede sobie smigac pendolino
@Lila, bo dopiero wczoraj podjelam decyzje do ktorego lekarza isc. jeden przyjmuje w poniedzialek drugi w piatek. ide w piatek, niecale 48h i zobacze dzidziula :)

Błękitna mąż na pewno będzie cieszył się, że otacza go grono kobiet. Mój mąż też stwierdził, że do puki nie będzie miał syna to nie odpuści :)
Lila dobrze, że już masz za sobą ten stres no i super profil. Wydaje mi się, że widzę ucho :)
Jolcia super rączka, takie malutkie kosteczki :)

reklama
Malinka ja choc mialam baaardzo ciezki porod naturalny teraz tez chce naturalnie rodzic.. cc tak jak Ty się boje, i jak juz mam na ciele szwy to niech bede w jednym miejscu a nie dwoch ;)

Madziolina_p ja tez uwazam ze na tym etapie to na 100% nie jest wiadomo jaka plec nawet jak lekarz mowi ze jest pewny..

Do góry