reklama
Iwona77W
Fanka BB :)
Witam. Ja po wizycie i jak by tak mi lepiej. Mogę już w każdej chwili rodzić tylko skurcze są potrzebne
Lekarz jak to powiedział pogłaskał dziecko po główce, czyli szyjki już nie ma ale rozwarcie tylko 1,5cm. Mam sprytnie wbić się do szpitala. Czyli jak tylko znowu poczuje skurcze to szybko do szpitala. Przy rozwarciu ze skurczami już mnie nie odeślą. No chyba że skurcze miną. Ale mogę urodzić w każdej chwili, najpóźniej za tydzień w piątek
Lekarz jak to powiedział pogłaskał dziecko po główce, czyli szyjki już nie ma ale rozwarcie tylko 1,5cm. Mam sprytnie wbić się do szpitala. Czyli jak tylko znowu poczuje skurcze to szybko do szpitala. Przy rozwarciu ze skurczami już mnie nie odeślą. No chyba że skurcze miną. Ale mogę urodzić w każdej chwili, najpóźniej za tydzień w piątek
Needi
Tylko czekaćWitam. Ja po wizycie i jak by tak mi lepiej. Mogę już w każdej chwili rodzić tylko skurcze są potrzebne
fazerkamm
Iwona77W
Kamejka za tydzień mam jechać już do szpitala i mi wywołają. Wyjdę już z małąIwona a czemu najpóźniej w przyszły piątek? W sensie chodzi o to że jak się samo nie zacznie to Ci wywołają?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
To w przyszlyn tygodniu tez troszke dzieciaczkow bedzie
reklama
Dzis po wizycie w szpitalu, zapis ktg prawidłowy szyjka 1,5-2 cm (nic sie nie ruszyło od 3 tyg ;() i cos tam na opuszek(?)
Nie zrobili usg wiec nie wiem jak maluszek i jak sie ma blizna po cc.
Kolejne ktg w piatek. Juz mnie przytłacza ta końcówka i inne emocje z tym związane..,
Chyba czas zaczac chodzic po schodach.
Nie zrobili usg wiec nie wiem jak maluszek i jak sie ma blizna po cc.
Kolejne ktg w piatek. Juz mnie przytłacza ta końcówka i inne emocje z tym związane..,
Chyba czas zaczac chodzic po schodach.