reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
My też po. Mała waży 3400gr, wszelkie parametry ok, nóżki nadal długie, jest już bardzo nisko. Szyjka skrócona do 1cm, luźno przepuszcza dwa palce, łożysko stopień 2/3, czop odszedł w całości. Rodzić mogę w każdej chwili.... a jak nie to w środę ktg, 9.07 ktg i 11.07 szpital, ale będę robić wszystko, żeby urodzić wcześniej.

Ostatnia edycja:
Nieufna - jak co to 11 szpital i będą wywoływać, jakby co?? Oby się udało szybciej :)
Ilona, cieszę się z dobrych wieści!

I życzę Ci tego Nieufna!!!!! Wydaje mi się, że do tego czasu urodzisz, czop odszedł jakiś czas temu, szyjka przepuszcza dwa palce...Oby się udało!!!!!

nieufna to jesteśmy prawie w takiej samej sytuacji, tylko ja narazie nie robię nic żeby poród przyspieszyć ☺.

reklama
Do góry