madziolina_p
Fanka BB :)
Ja sie tylko zastanawiam czy takie letnie bardzo to kupowac bo w sumie nie wiem czy takie malenstwo mozna tak ubrac w lato. Chyba ze bedzie 35 stopni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A takie body to i zamiast rampersa można ubraćAle body z krotkim to sie przydadza np pod spiochy czy bluzeczke. Ja pewnie kupi po ok 6 szt z kazdego rodzaju max ale musze jeszcze popatrzec co po Mlodym zostanie
Ja też nie wiem bo Martyna jesienna ale myślę że jak za grubo ubiore to zobaczę czy dzidzi gorącoJej ja to w ogóle nie wiem jak ubierać takiego niemowlaka...do szkoły rodzenia raczej nie pójdę wiec mam nadzieje ze jakoś mi bedzie instynkt podpowiadał...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Liczę na to że tak będzieIlona nie martw się tak na zapas to też moje pierwsze dziecko , które właśnie kopie mamo jestem głodny hahah . Dasz rade dziecko ubrać jak będzie 30 stopni to napewno dam pampers albo z body bo się mówi ze dziecko ma mieć jedna warstwę więcej niż Ty . Dasz rade i jak już urodzisz sama będziesz wiedziała jak ubrać