reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ja mam 4 szt takich rampersow i sama juz nie wiem czy to duzo czy mało tak samo nie wiem ile bodziakow kupic z krótkim rękawem

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ale body z krotkim to sie przydadza np pod spiochy czy bluzeczke. Ja pewnie kupi po ok 6 szt z kazdego rodzaju max ale musze jeszcze popatrzec co po Mlodym zostanie

Jej ja to w ogóle nie wiem jak ubierać takiego niemowlaka...do szkoły rodzenia raczej nie pójdę wiec mam nadzieje ze jakoś mi bedzie instynkt podpowiadał...

Paula, Ty sie tą kością nie stresuj. Ja trafiłam na połowowym na takiego walniętego lekarza i mnie tak nastraszył ze zrobiłam Nifty . Ale poszłam do dwóch innych na usg bo z nerwów nie mogłam wytrzymać i powiedzieli że taka kość moze byc, mieści sie w normie i jest wszystko dobrze. Oczywiście dopóki nie dostałam wyniku Nifty to wariowalam z niepokoju. Ale Twój lekarz przeciez nie widział nic niepokojącego.

Jej ja to w ogóle nie wiem jak ubierać takiego niemowlaka...do szkoły rodzenia raczej nie pójdę wiec mam nadzieje ze jakoś mi bedzie instynkt podpowiadał...

Ja też nie wiem bo Martyna jesienna ale myślę że jak za grubo ubiore to zobaczę czy dzidzi gorąco

Ale jak będzie 30 stopni to dziecko może leżeć w samym pampersie, czy nie bardzo? U mnie w rodzinie wszystkie dzieci rodziły się raczej w miesiącach zimowych i tak się zastanawiam czy takiego noworodka mimo wszystko trzeba ubrać w taki upał.

Ilona nie martw się tak na zapas to też moje pierwsze dziecko , które właśnie kopie mamo jestem głodny hahah . Dasz rade dziecko ubrać jak będzie 30 stopni to napewno dam pampers albo z body bo się mówi ze dziecko ma mieć jedna warstwę więcej niż Ty . Dasz rade i jak już urodzisz sama będziesz wiedziała jak ubrać ;)

reklama
Ilona nie martw się tak na zapas to też moje pierwsze dziecko , które właśnie kopie mamo jestem głodny hahah . Dasz rade dziecko ubrać jak będzie 30 stopni to napewno dam pampers albo z body bo się mówi ze dziecko ma mieć jedna warstwę więcej niż Ty . Dasz rade i jak już urodzisz sama będziesz wiedziała jak ubrać ;)
Liczę na to że tak będzie :D

Do góry