reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Ja mialam wyniki ok, w sensie usg, pappa i połówkowe (kości mi na połówkowym nie mierzył), ale mam 43 lata i dlatego się stresuję. Zrobiłam nifty, wyszło ok, co oczywiście tak na 100% jeszcze mnie nie uspokoiło.
A u Ciebie z serduszkiem ok było? Bo to też jest ważny marker ZD.
Nosek Twoje dziecko może mieć po prostu mały.
Moja koleżanka miała nt ok 3mm , w wieku 41 lat urodziła zdrowego chłopca, nie robiła żadnych dodatkowych badań.

reklama
Pocieszam sie ze gdyby cos było nie tak musiałby mi powiedziec. Powiedział ze wszystko jest ok i nie widzi nic złego...tylko ja schizuje

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Asiak - dobrze, że jest w porządku, pij więcej wody, a dziewczynka też może jeździć w niebieskim wózku :)
Nieufna - mi nie mierzyła, bynajmniej ja nic o tym nie wiem, może patrzyła, ale nic nie mówiła więc nie wiem.

No dokladnie, ja nie jestem za tym zeby dziewczynkom kupowac wszystko rozowe itp, tak mi sie nie podobaja dziewczynki ubrane cale na rozowo, bylam dzis w peoco i widzialam takie piekne ubranka i to no kolor mietowy w kropki ito no cudo tylko ja rodzilam Michala w kwietniu i w lato on mial juz 3 mce i bylo bardzo gorace lato a teraz jak urodze lipiec i to koncowka to prwnie nie bede ubierac tak bardzo lekko a te ubranka to byly takie ramoersy z krotkim rekawkiem i nogawkami

reklama
Tez mam rampersy z pepco :) fajne sa i cena tez fajna ;) ja rownież nie jestem za tym zeby stroić w samo różowe albo niebieskie. Bardzo podobają mi sie pasiaste ubranka, w szaro białych kolorkach i takich nie typowo slodziaszkowych, ale kilka tez kupie zeby nie było za smutno w garderobie synka :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry