reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkim udanych wizyt :*
Aga30+
Hope nie jesteś sama [emoji6]W moim przypadku nawet trzecie dziecko jest tej samej płci co pierwsze.
madziolina_p
Ruda super!
_Hope
Zawsze to jakieś pocieszenieHope nie jesteś sama [emoji6]
Ja już jestem po wizycie i niestety mam skierowanie do szpitala. Jutro rano pojadę. Lekarz dopatrzyl się nieszczelności na szyjce, mają zrobić mi badanie i może założą szew okrężny. Caly czas twardnieje mi brzuch mimo luteiny, nospey i magnezu. Nawet nie zrobił mi usg przez brzuch żeby dzidzie obejrzeć, mowil zrobią mi w szpitalu. Usg połowkowe tez mi przepadnie w czwartek.
W poprzedniej ciazy za późno trafiłam do szpitala i juz nie można było założyć szwu i tak dwa miesiące leżałam w szpitalu ze skurczami i na kroptowkach z fenoterolu.
Boje się co będzie dalej.
W poprzedniej ciazy za późno trafiłam do szpitala i juz nie można było założyć szwu i tak dwa miesiące leżałam w szpitalu ze skurczami i na kroptowkach z fenoterolu.
Mendoza813
Taq, współczuję. Oby założyli szew i szybko wypuścili Cię do domu.. &&&
Co to znaczy nieszczelność na szyjce?
Co to znaczy nieszczelność na szyjce?
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Ja już jestem po wizycie i niestety mam skierowanie do szpitala. Jutro rano pojadę. Lekarz dopatrzyl się nieszczelności na szyjce, mają zrobić mi badanie i może założą szew okrężny. Caly czas twardnieje mi brzuch mimo luteiny, nospey i magnezu. Nawet nie zrobił mi usg przez brzuch żeby dzidzie obejrzeć, mowil zrobią mi w szpitalu. Usg połowkowe tez mi przepadnie w czwartek.
Oby szew mocno trzymał, a Ty mogła wrócić do domu..... Trzymam kciuki, myśl pozytywnie
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ojej ale tym razem miejmy nadzieję że w porę lekarz wykrył wadę szyjki i szew pomoże i będziecie w dwupaku mogli wrócić do domku. Trzymam mocno kciukiJa już jestem po wizycie i niestety mam skierowanie do szpitala. Jutro rano pojadę. Lekarz dopatrzyl się nieszczelności na szyjce, mają zrobić mi badanie i może założą szew okrężny. Caly czas twardnieje mi brzuch mimo luteiny, nospey i magnezu. Nawet nie zrobił mi usg przez brzuch żeby dzidzie obejrzeć, mowil zrobią mi w szpitalu. Usg połowkowe tez mi przepadnie w czwartek.