reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co się śni czerwcówkom?

Rusalko - niezle sny masz przepowiadajace.....

A mi sie w kolko sni mafia, raz ze moja kuzyna sie zwiazala z mafiosem a pozniej musieli sie ukrywac i on udawal rolnika
a ostatnio, ze mnie mafia chciala zabic, bo mysleli ze zamordowalam jednego z mafiosow...i scigali mnie a ja im wciaz uciekalam, nawet sie raz schowalam na zapleczu apteki....tez ostanio nie mam tematycznych...tylko ta mafia....

reklama
:) a ja śmigam do kuchni po ziołka..bardzo chciałabym dziś spokojnie przespać całą noc...Dobranoc ;)

i meliska poki co pomaga..wysypiam się..wstaję zrelaksowana(bo próbuę zasnąć..ale myśle o jednym i o jednym gadam :mad: a tak jakoś jest OK - i sny - jeden temat! - dziś cesarkę miała moja siostra- oczywiście tylko w śnie(ma 20 l)..i była z niej bardzo zadowolona:) - to juz paranoja dziewczęta - ja pierwszy raz w życiu tak bardzo coś przeżywam...max obciążenie psychiczne dla mnie.

Szczerze ..jak już ją mam mieć..to chciałabym jak najszybciej- bo inaczej - sfiksuje :D...Wiem, że mój Skarb wynagrodzi wszystko:)..i jej nie mogę sie doczekać- ta myśl o mojej Klaudysi - powoduje, że na twrzy mam uśmiech na samą myśl..że już tak niewiele czasu i bedziemy wszyscy razem:)

Jedyne wytlumaczenie tych snow o cesarskim cieciu, to to ze bardzo przezywasz to Rusalko...
Ale juz niedlugo i bedziecie w trojeczke...jej jak fajnie :) :) :) :) :laugh:
Pewni ze szkrab wszytko wynagrodzi!!!! :laugh:

A mi sie snilo osttanio ze jakis mlody chlopak sie we mnie zakochal....I nie przeszkadzalo mu to ze jestem w ciazy i mam meza...
I caly czas ronil do mnie maslane oczy...No nie moge... ;D

A mi się już drugi albo trzeci raz śniło że mi wody odeszły - i nie mogłam znaleźć telefonu do położnej...:D

A mi sie dzis śniło, że poszłam do szpitala, ale akcja porodowa jeszcze sie nie zaczęła. Lekarz (a był nim facet, który robił mi pierwsze badanie krwi :-)) kazał mi sie przygotoywać a Agatatje ;D ;D ;D iść na spacer, co spowoduje rozpoczęcie porodu. A przed szpitalem byli demonstranci z "akcji" przeciwko p.Giertychowi :D :D :D
i jak tu normalnie spać??? ::)

Kasiu niezly sen.... ;D ;D ;D Mi na razie nic z porodem zwiazane sie nie sni...zobaczymy niedlugo....

a dziś miałam strasznie pogmatwany sen..ze nie wiem co dokładnie w nim chodzilo..ale śniła mi sie siostra meza-, ze krwawił jej strasznie zab - byl do wyrwania, a ona sie bała..
Pożniej śniło mi się, ze zakwitły wszytkie moje kwiaty:/... :)
a i śnił mi się ślub..ale taki oryginalny..na dworze..z atrakcja - przejazdzka konna:)- na koniu:)..i padło pytanie - "kto pierwszy?" (a dodam, ze kocham konie - uwielbiam jeździc na koniu - mam po prostu bzika jak je juz widze..a i mogłabym z nich nigdy nie schodzić ;D )- i w tym śnie zerwałam się i w podskokach zaczełam krzyczec _ "ja, ..!ja!"..a mąż do mnie- czy ja nie przesadzam?.., że przeciez jestem w 9 miesiacu..hmmm- powiedziałam tylko"zapomniałam :D "...i strasznie mi się smutno zrobilo..a jak kon się zerwał, to ja za nim pognalam.. jak ktos miał problemy by wsiasc - to pomagałam:)
Poźniej zamiast tanców na sali- był "berek"- goscie sie ganiali :laugh: :D :laugh: :D ::)

Mi sie wczoraj snilo, ze bylam w pracy i dostalam ogromna torbe migdalow na zgage od szefa finansow....
a dzisiaj jakis chaotyczny sen mialam ale nie moge sobie przypomniec, moze pozniej....

reklama
A ja znowu miałam sen, że nie potrafię karmić piersią miałam ja blisko siebie i musiałam piers wyciagać bo nie dosiegała smieszne. Dalej mi się śniło, że ze mną rozmawiała takim tonem jak pani prezes chodzi mi, że miała taki bogaty zasób słownictwa. Poprostu byłam w szoku jak usłyszałam jak ona do mnie przemawia. Widząc sąsiadka moją minę mówi, że to jest normalne i przejściowe, że po jakimś czasie jej to przejdzie i bedzie jedynie gaworzyć.
Dobre sobie widzieliscie miesieczne dziecko które potrafi mówić? I to jest przejściowe śmieszne sen :) Ciekawie co takie sny znaczą

Do góry