reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co się śni czerwcówkom?

Rusalko - niezle sny masz przepowiadajace.....

A mi sie w kolko sni mafia, raz ze moja kuzyna sie zwiazala z mafiosem a pozniej musieli sie ukrywac i on udawal rolnika
a ostatnio, ze mnie mafia chciala zabic, bo mysleli ze zamordowalam jednego z mafiosow...i scigali mnie a ja im wciaz uciekalam, nawet sie raz schowalam na zapleczu apteki....tez ostanio nie mam tematycznych...tylko ta mafia....

reklama
:) a ja śmigam do kuchni po ziołka..bardzo chciałabym dziś spokojnie przespać całą noc...Dobranoc ;)

i meliska poki co pomaga..wysypiam się..wstaję zrelaksowana(bo próbuę zasnąć..ale myśle o jednym i o jednym gadam :mad: a tak jakoś jest OK - i sny - jeden temat! - dziś cesarkę miała moja siostra- oczywiście tylko w śnie(ma 20 l)..i była z niej bardzo zadowolona:) - to juz paranoja dziewczęta - ja pierwszy raz w życiu tak bardzo coś przeżywam...max obciążenie psychiczne dla mnie.

Szczerze ..jak już ją mam mieć..to chciałabym jak najszybciej- bo inaczej - sfiksuje :D...Wiem, że mój Skarb wynagrodzi wszystko:)..i jej nie mogę sie doczekać- ta myśl o mojej Klaudysi - powoduje, że na twrzy mam uśmiech na samą myśl..że już tak niewiele czasu i bedziemy wszyscy razem:)

Jedyne wytlumaczenie tych snow o cesarskim cieciu, to to ze bardzo przezywasz to Rusalko...
Ale juz niedlugo i bedziecie w trojeczke...jej jak fajnie :) :) :) :) :laugh:
Pewni ze szkrab wszytko wynagrodzi!!!! :laugh:

A mi sie snilo osttanio ze jakis mlody chlopak sie we mnie zakochal....I nie przeszkadzalo mu to ze jestem w ciazy i mam meza...
I caly czas ronil do mnie maslane oczy...No nie moge... ;D

A mi się już drugi albo trzeci raz śniło że mi wody odeszły - i nie mogłam znaleźć telefonu do położnej...:D

A mi sie dzis śniło, że poszłam do szpitala, ale akcja porodowa jeszcze sie nie zaczęła. Lekarz (a był nim facet, który robił mi pierwsze badanie krwi :-)) kazał mi sie przygotoywać a Agatatje ;D ;D ;D iść na spacer, co spowoduje rozpoczęcie porodu. A przed szpitalem byli demonstranci z "akcji" przeciwko p.Giertychowi :D :D :D
i jak tu normalnie spać??? ::)

Kasiu niezly sen.... ;D ;D ;D Mi na razie nic z porodem zwiazane sie nie sni...zobaczymy niedlugo....

a dziś miałam strasznie pogmatwany sen..ze nie wiem co dokładnie w nim chodzilo..ale śniła mi sie siostra meza-, ze krwawił jej strasznie zab - byl do wyrwania, a ona sie bała..
Pożniej śniło mi się, ze zakwitły wszytkie moje kwiaty:/... :)
a i śnił mi się ślub..ale taki oryginalny..na dworze..z atrakcja - przejazdzka konna:)- na koniu:)..i padło pytanie - "kto pierwszy?" (a dodam, ze kocham konie - uwielbiam jeździc na koniu - mam po prostu bzika jak je juz widze..a i mogłabym z nich nigdy nie schodzić ;D )- i w tym śnie zerwałam się i w podskokach zaczełam krzyczec _ "ja, ..!ja!"..a mąż do mnie- czy ja nie przesadzam?.., że przeciez jestem w 9 miesiacu..hmmm- powiedziałam tylko"zapomniałam :D "...i strasznie mi się smutno zrobilo..a jak kon się zerwał, to ja za nim pognalam.. jak ktos miał problemy by wsiasc - to pomagałam:)
Poźniej zamiast tanców na sali- był "berek"- goscie sie ganiali :laugh: :D :laugh: :D ::)

Mi sie wczoraj snilo, ze bylam w pracy i dostalam ogromna torbe migdalow na zgage od szefa finansow....
a dzisiaj jakis chaotyczny sen mialam ale nie moge sobie przypomniec, moze pozniej....

reklama
A ja znowu miałam sen, że nie potrafię karmić piersią miałam ja blisko siebie i musiałam piers wyciagać bo nie dosiegała smieszne. Dalej mi się śniło, że ze mną rozmawiała takim tonem jak pani prezes chodzi mi, że miała taki bogaty zasób słownictwa. Poprostu byłam w szoku jak usłyszałam jak ona do mnie przemawia. Widząc sąsiadka moją minę mówi, że to jest normalne i przejściowe, że po jakimś czasie jej to przejdzie i bedzie jedynie gaworzyć.
Dobre sobie widzieliscie miesieczne dziecko które potrafi mówić? I to jest przejściowe śmieszne sen :) Ciekawie co takie sny znaczą

Do góry