No właśnie nie wiem czy choćby do tej szkoły chodzi jeszcze jakieś dziecko z afazją,bo u nas w okolicy to nie słyszałam żeby którejś mamy dziecko miało,jeśli chodzi o indywidualne nauczanie to ma raz w tygodniu w Żarach,logopedy 2 i rechabilitanta,do domu umawiać panią hmmm,dzisiaj rozmawiałam z panią logopedą,doszłyśmy do pewnych wniosków,otóż na razie do przedszkola nie będzie chodził,bo od tego czasu co mu się pogorszyło to niema sensu,bo może być jeszcze gorzej,według mnie już gorzej być nie może:-(teraz musimy udać się do neurologa i powiedzieć mu że się cofnął w zachowaniu do samego początku,zeby zrobić mu eeg,albo w tej szkole,no i być pod obserwacją psychologa,i chciałabym zrobić coś zeby mu pomóc,bo jak będzie w domu siedział,i w domu będzie mial to indywidualne nauczanie to nie bedzie takich efektów jak by był w szkole miedzy dziecmi takimi jak on,będę musiała iść do opieki społecznej z jego papierami i tam powiedzą jak mogą pomóc,podobno w Żarach jest takie przedszkole specjalne....wtedy normalnym autobusem by trzeba żeby jak najtaniej nas to wyniosło.Do przedszkola normalnego nie da się go zabrać,nawet siłą,bo wtedy reaguje agresją,próbowałam,i nic z tego nie wyszło .