reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w tych przedszkolach? Wmawiają dzieciom "dysmózgowie"

Ale zwroc uwage :D o matko...
Cale zycie trzeba sie uczyc a nie w miejscu stac..Te alergie to rozne przyczyny a to geny powietrze, chemia ktora zjadamy..jeszcze jedna rzecz ale lepiej sie nie odzywam haha
A potwierdzone ?.Jak sie objawia u Ciebie?
Tzn po wypiciu mleka,lodow,masla jogurtu mam sraczke :D i to mega.. robilam taki test tyg ze nie jadlam nabialu.. i po tyg zjadlam i znowu na ubikacji wyladowalam ;)
Ogolnie to co rozpylaja w powietrzu ,nie kiedy pewnie widzisz ,leci samolot i po chwili ten dym znika, a nie raz utrzymuje sie kilka godzin i te drugie wlasnie to sa chemikalia poczytaj o tym.. ogolnie czlowiek czlowieka truje.. w zywnosci tez duzo chemii.. moze przez to te alergie..

reklama
Ja nie śmieję z tych ludzi, mnie szokuje jacy oni są! Możesz mówić, że uważam się za wszystko wiedzącą, ale żeby ponad połowa dzieci w przedszkolu była na coś chora to już normalne nie jest (chyba że było by to przedszkole specjalne, a nie jest). Mogłabym zrozumieć, że czasami zdarza się że ktoś jest na coś chory nawet jak fizycznie po nim nie widać. Przecież skądś wariaci i ci inni się biorą. Ale na Boga, nie pół grupy w przedszkolu! I to jeszcze dzieci w dodatku. To już jest przesada.
No to zadaj sobie pytanie z czego tak moga chorować.Przyczyn jest duzo a jedna zwłaszcza .Patrz sie na siebie.

Tzn po wypiciu mleka,lodow,masla jogurtu mam sraczke :D i to mega.. robilam taki test tyg ze nie jadlam nabialu.. i po tyg zjadlam i znowu na ubikacji wyladowalam ;)
Ogolnie to co rozpylaja w powietrzu ,nie kiedy pewnie widzisz ,leci samolot i po chwili ten dym znika, a nie raz utrzymuje sie kilka godzin i te drugie wlasnie to sa chemikalia poczytaj o tym.. ogolnie czlowiek czlowieka truje.. w zywnosci tez duzo chemii.. moze przez to te alergie..
Kochana czytam czytam ja wszystko wiem.;) Ale ludzie takze sie z tego smieja takze wiesz...

Ale zwroc uwage :D o matko...
Cale zycie trzeba sie uczyc a nie w miejscu stac..Te alergie to rozne przyczyny a to geny powietrze, chemia ktora zjadamy..jeszcze jedna rzecz ale lepiej sie nie odzywam haha
A potwierdzone ?.Jak sie objawia u Ciebie?
Jaka jeszcze rzecz? Bo ciekawa jestem :p

Kochana ,nie bede nikogo bronic, ale widzialam wiele matek ktore robia zadania za dzieci ,ktore sa leniwe po prostu i tlumacza to dyslekcja czy czyms innym.. tzn nie mowie tu o powaznych chorobach tylko takich ktorych za moich czasow naprawde nie bylo ;) wiesz ja tez porownuje co bylo kiedys ,a co jest teraz i stwierdzam ze spoleczenstwo sie stacza niestety.. co nie znaczy ze stoje w miejscu ;) moja corka jest dobrze wychowana,dobrze sie uczy bo nie pozwolilam jej po lekcjach grac i sie bawic,nie robilam zania zadan, a kazalam sie uczyc,a po nauce mogla robic co chce.. musi byc wychowanie i musza byc zasady.. ;) ja mam takie zdanie i moja corka nie jest przez to szydercza i nie nasmiewa sie z innych ;)
O to właśnie, z tym odrabianiem lekcji za dziecko też sama widziałam jak mamusie tak robią. A dodam, co może was zaszukuje, bo już mnie osądziłyście jako kobietę która znęca się nad dzieckiem - nigdy swojego syna nie uderzyłam (żadnego klapsa, paska nic, nawet nie krzyczę, bo nie ma potrzeby). A to co wspomniałam że dziecko by się uspokoiło jakby w tyłek dostało co ma niby ADHD, to po prostu jest już na tyle nie wychowane że nic innego już by nawet nie pomogło. Mój syn był wyvhowywany od maleńskości, to i bicia żadnego nie ma.

reklama
Do góry