reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

Gabrysia -jarzynowa z mięskiem ,dzieci -obiad w szkole ,mąż gołąbki a ja nie wiem na co mam ochotę ale pewnie będę jadła zupę z Gabi .Rano udało mi sie zjeść chlebek z jajkiem tylko nie na twardo tylko rozbełtałam jajko umoczyłam chlebek z jednej i drugiej strony na patelkę i pycha .Najlepszy sposób na czerstwy chleb :tak:

reklama
ale jak dla mnie troszkę za bardzo nasiąka tłuszczem może mam tylko takie wrażenie :sorry2:[/quote]
dla mnie też są za bardzo nasiąknięte tłuszczem ,ale mój mąż to uwielbia:tak:

no i wymyśliłam obiad:-):tak::happy:
my jedliśmy śledzie ze śmietaną i cebulą z ziemniakami:tak:
a Maciuś ziemniaczki,jajeczko na maśle i surówka z marchwi i jabłka:happy:

Lenulka jak się robi tego kurczaka po chińsku:tak: jak możesz to podaj przepis:happy::-):-D

reklama
Lenulka jak się robi tego kurczaka po chińsku:tak: jak możesz to podaj przepis:happy::-):-D

Agata, nie wiem czy pisałam już kiedyś o moim "talencie" kulinarnym, jestem mistrzem w gotowaniu z tzw. pomysłów na.... a przepis na Kurczaka po chińsku jest z Knorra ale wyrzuciłam już śmieci i więcej nic nie powiem, ale będę w sobotę w sklepie to znowu kupię ten przepis :-D:-D:-D:-D

Do góry