reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

Aha,to już wszystko wiem i znam też te dania ,ale tego akurat nie kupowałam:-)
ja myślałam że sama robisz takiego kurczaczka:tak:brzmi pysznie,będę musiała kupić ten przepis:blink:

reklama
Kurczaka po chinsku rowniez robie banalnie prosto:-D.Kurczak w kostke i na patelnie+warzywa mrozone do mieszanki chinskiej+przyprawy i gotowe.Podaje z ryzem oczywiscie;-):laugh2:.

dzis robie nalesniki z parowka obtaczane w jajku i bulce do tego ketchup lub majonez

a ja dzis serwuje filety z łosdosia zapoiekane w sosie koperkowo smietanowym do tego pieczone tez w piekarniuku kartofle młode ( szkoda ze jeszcze nie krajowe) no i pomidor z cebulka i smietanka i gotowe.

tylko co Szymi dotsnie pewnie rybki troche

my nasze znejdlismy ale SZymek ostatnio do jedzenia ma dluuuuuugie zeby nie wiem co sie dzieje nic nie chce nawet ukochanej jarzynowej jedynie flipsy o plauzki to zawsze na tak ale juz mu ich nie daje aby na maxa zglodnial i zjadl cos porzadnego ale to jakos nie dziala:crazy:

reklama
my nasze znejdlismy ale SZymek ostatnio do jedzenia ma dluuuuuugie zeby nie wiem co sie dzieje nic nie chce nawet ukochanej jarzynowej jedynie flipsy o plauzki to zawsze na tak ale juz mu ich nie daje aby na maxa zglodnial i zjadl cos porzadnego ale to jakos nie dziala:crazy:
Moze mu zabki ida:confused:

Do góry