reklama
hmmm brzmi ciekawie ja na dzis nie mam pomysłudzis robie nalesniki z parowka obtaczane w jajku i bulce do tego ketchup lub majonez
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja dzis serwuje filety z łosdosia zapoiekane w sosie koperkowo smietanowym do tego pieczone tez w piekarniuku kartofle młode ( szkoda ze jeszcze nie krajowe) no i pomidor z cebulka i smietanka i gotowe.
tylko co Szymi dotsnie pewnie rybki troche
tylko co Szymi dotsnie pewnie rybki troche
Joanna73
uzależniona od BB
Najszybsze danie na świecie makaron z sosikiem marchewkowo -pomidorowym .Gabrysia zjadła swoją porcję i pól mojej Jak ktoś będzie potrzebowal zdradzę przepis ;-)
dawaj dawaj ten przepisNajszybsze danie na świecie makaron z sosikiem marchewkowo -pomidorowym .Gabrysia zjadła swoją porcję i pól mojej Jak ktoś będzie potrzebowal zdradzę przepis ;-)
karola-04
my nasze znejdlismy ale SZymek ostatnio do jedzenia ma dluuuuuugie zeby nie wiem co sie dzieje nic nie chce nawet ukochanej jarzynowej jedynie flipsy o plauzki to zawsze na tak ale juz mu ich nie daje aby na maxa zglodnial i zjadl cos porzadnego ale to jakos nie dziala
reklama
irtasia27
Moze mu zabki idamy nasze znejdlismy ale SZymek ostatnio do jedzenia ma dluuuuuugie zeby nie wiem co sie dzieje nic nie chce nawet ukochanej jarzynowej jedynie flipsy o plauzki to zawsze na tak ale juz mu ich nie daje aby na maxa zglodnial i zjadl cos porzadnego ale to jakos nie dziala
Podziel się: