Zostałam zmolestowana przez męża i musiałam mu włosy obciąć, także robiłam za fryzjerkę. Mam nadzieję, że wszystkie jeszcze nie poszłyście spaćczekamy!!
JOANNA czyzbysmy zostaly we 2 na polu boju dzis wieczorem? hej laski co robicie ze Was nie ma?
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
to czekam na przepis i porównam z tym co znalazłam ;-)izrobię bo mąż naprzynosil budyń od kolego co jest przedstawicielem Gellwe przecież nie mogę codziennie gotowac budyńJa robiłam kiedyś babkę budyniową, była pyszna, a przy okazji łatwizna w wykonaniu, muszę odgrzebać przepis.
Joanna73
uzależniona od BB
Jako ,ze mamy kartki na obiady w barze ,przynieśliśmy z mężem gołabki w sosie pomidorowym nawet smaczne ,dzieciom naleśniki ze śmietaną niestety Wojtek zjadl jednego Zuzia swojego rozgrzebała ,a ja zjadlam w sumie 2 naleśniki i gołąbka ,Gabrysia zjadła zupę jarzynową i ryż z mięsem i sosem z jednego gołąbka Na jutro mamy kotlety mielone ,juz zrobiłam surówkę z pekińskiej groszku ,kukurydzy, papryki marchewki ogórków :świeżego i kiszonego ugotuje ziemniaczków i będzie obiad .;-)
reklama
Poproszę o przepisU nas dzisiaj placek po węgiersku
Podziel się: