reklama
Joanna73
uzależniona od BB
rACZEJ DAJE JEJ GęśCIEJSZE BO NIE LUBI RZADKIEGO I NIESTETY drugie danie jest rzadko więc zazwyczaj staram się ,zeby miala jakis serek czy jogurt czy bułeczkę drożdzową no i owoce w przeciwienstwie do starszakow lubi wszystkieWagę ma jak najbardziej prawidłową, więc się nie przejmuj, że ciagle coś je. Może nie robisz tych zupek gęstych, więc zjada wiecej. A drugie danie też zjada, czy tylko zupkę
Joanna73
uzależniona od BB
a bardzo były przeterminowane?JOANNA chcialam dzis tez zrobic pzze wlasnie z Twojego przepisu (przestudiowalam Twoja strone) no i patrze a drozdze przetermnowaneno ale nie dzis to jutro..albo wkrotce;-)
Joanna73
uzależniona od BB
Miodownik jest raczej pracowity ale jak ja dalam rade zrobic przy trójce dzieciaków to Ty też dasz radę Placki mozna upiec nawet dzien wcześniej zapomnialam tam dopisac ze najlepiej pop przełożeniu włożyc do lodowki i na następny dzien jest super chyba ze robisz rano to wieczorem juz będzie gotowy A tiramisu to powiem szczerze wymysl moich dzieci Ja mialam "trudne dni' kiedy pieczone mi nie wychodzą a one chciały co slodkiego i stąd pomysl oczywiście można zrobić z kremem jakim się lubi ;-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Miodownik jest raczej pracowity ale jak ja dalam rade zrobic przy trójce dzieciaków to Ty też dasz radę
mam nadzieje
bo juz inne kolezanki nagabywalam oprzepis na miodownika, dostalam go a i tak nie zrobilam jeszcze...
no ale wszystko przede mna;-)mam nadzieje
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Do odważnych świat należy jak zrobisz to się pochwal ;-)dobrze?
Podziel się: