reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
Agusia a dlaczego to ty tak z radoscia robisz ten obiad???

no i pomysł na jutro :-D
1. nalesniki lub placki ziemniaczane ze smitanka na slodka - dla mnie
2. befsztyki smazone z cebulkaka ( dla meza- bo obia bez miesa to jakby nie obiad)

kurcze tylko co dla Szymonka :baffled::confused:

Agusia a dlaczego to ty tak z radoscia robisz ten obiad???

no i pomysł na jutro :-D
1. nalesniki lub placki ziemniaczane ze smitanka na slodka - dla mnie
2. befsztyki smazone z cebulkaka ( dla meza- bo obia bez miesa to jakby nie obiad)

kurcze tylko co dla Szymonka :baffled::confused:
Po tylu dniach w szpitalu,ja sie jej nie dziwię.(tzn.Agusi)
Ale mi narobiłaś apetytu na naleśniki Karola:-D

Sałatka grecka z wczoraj - zrobiłam tyle, że dla całego pułku wojska by starczyło;-)
Do tego grzanki z masłem czosnkowym.

Wojtek ma zjeść obiad w szkole ,a ja tylko ugotuje troszkę ogórkowo- jarzynowej dla mnie idziewczynek ,mąż jak dzwonil z pracy to mówil ,,ze sam sobie coś przyszykuje mam się nie męczyc i zrobic tylko dla siebie i dziewczynek :zawstydzona/y:

Joanna, jak korzystasz z obiadów przyznanych przez MOPS dla 2 dzieci i córka jest chora, to możesz zapytać w stołówce szkolnej, czy dadzą Ci dla chorego dziecka jakbyś przyszła i zabrała, tylko musiałabyś przynieść jakieś pojemniki na zupę i drugie danie. Zadzwoń do stołówki szkolnej i zapytaj.

reklama
Joanna, jak korzystasz z obiadów przyznanych przez MOPS dla 2 dzieci i córka jest chora, to możesz zapytać w stołówce szkolnej, czy dadzą Ci dla chorego dziecka jakbyś przyszła i zabrała, tylko musiałabyś przynieść jakieś pojemniki na zupę i drugie danie. Zadzwoń do stołówki szkolnej i zapytaj.
Kasiad dziękuje za podpowiedz w sumie Zuzia tylko dzis nie skorzysta z obiadow w poniedzialek mam zamiar puści ją do szkoly a druga sprawa jest taka ,ze musiałyby dziewczynki zostać same w domu

Do góry