reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
o fajna stronka przyda mi sie pewnie bo czesto brak pomyslow,czasu lub umiejetnosci:zawstydzona/y:

Joanna świetny pomysł z tym blogiem, muszę blizej przestudiować Wasze pomysły :tak:
Jak Ty właściwie masz na imię? Bo tam chyba piszesz jako michasia73?

Joanna świetny pomysł z tym blogiem, muszę blizej przestudiować Wasze pomysły :tak:
Jak Ty właściwie masz na imię? Bo tam chyba piszesz jako michasia73?
moje imię to Wioletta Joanna ale jak zakładalam bloga to żadne nie pasowalo i dlatego Michasia 73 tez ładne imie a njsmieszniejsze jest to ,ze kiedyś w towrzystwi mój maż powiedzial do mnie Michasia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A zatem.. Wioletko-Joasiu :-) jeśli jesteś jedyna Michasią jaką zna Twój mąż, to ja bym się nie martwiła ;))))))
Michasia... ja sobie juz jakiś czas temu wymyśliłam, że jesli dane mi będzie mieć drugą córeczkę, to będzie własnie Michasia - Milenka i Michalinka. Podoba mi się bardzo :tak:
Joanna z resztą też niczego sobie :-p

reklama
ja sobie juz jakiś czas temu wymyśliłam, że jesli dane mi będzie mieć drugą córeczkę, to będzie własnie Michasia - Milenka i Michalinka.

Michalina - miałam taka koleżankę w liceum, bardzo ja lubiłam...a poza tym brat Tomka miał być siostrą i mieć na imię Michalina, a że urodził sie chłopak to jest Michał:-D:-D

Do góry