reklama
pysznie to brzmiu nas jutro kuchnia serwuje spagetii 0,5metrowe z sosem mięsno- pomidorowo - czosnkowym do tego sałata lodowa ze śmietaną a na deser serduszka wycięte z galaretki przekładane bitą śmietaną oblane czekoladą. do picia czerwone winko - no i po walentynkach:-)
idę robić galaretkę bo musi być cienka i sztywna na jutro.
a my jutro wybieramy sie do kina na lejdis a pozniej do restauracji ze znajomymi
nie lubie spagetii
a ja uwielbiam makarony ryze kasze;-)ale teraz nie moge tego jesc ;-)ale cos za cos wreszcie musze schudnąć:-)ja też
agusia9915
Matka wariatka
trzeba wziasc sie za obiad
ale menu nam sie zapodziało
spagetii tez nie lubie
spagetii tez nie lubie
Miśka 5
Mamy lutowe'07
też muszę coś upichcićtrzeba wziasc sie za obiad
spagetii tez nie lubie
ja makaron lubię, ale nie z sosem pomidorowym, za to cała rodzina taki najbardziej lubi. No ale dziś będzie makaron z sosem francuskim z białym winem(knorr), pieczarkami i piersią z kurczaka. No i jakis deser z bitą śmietaną i galaretką z czarnej porzeczki, innej brak w domu:-)
agusia9915
Matka wariatka
a mam tyle gotowców dzis ,ze sama nie wiem ktory podac ''garmarz''
Pieczony kurczak - kupny
Już się nie mogę doczekać, aż coś będę mogła ugotować, a się przedłuża, bo nikt nie chce mężowi dociąć desek na jutro A mówiłam: zamów szybciej, a on był taki pewny, że mu przytną z dnia na dzień
Już się nie mogę doczekać, aż coś będę mogła ugotować, a się przedłuża, bo nikt nie chce mężowi dociąć desek na jutro A mówiłam: zamów szybciej, a on był taki pewny, że mu przytną z dnia na dzień
reklama
agusia9915
Matka wariatka
wyzynarka (pozyczyc od kolegi jak nie ma ) i heja;-)
Podziel się: