reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
wczoraj leczo:-)
dzisiaj chińszczyzna z ryżem:-)
dzisiaj chińszczyzna z ryżem:-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
zupa jarzynowa i placuszki;-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Gosia jak przygotowujesz szpinak Bo mam mrożony i myślałam, żeby zrobić jutro na obiad może;-) Kiedyś jadłam ze śmietaną i czosnkiem i bardzo mi smakował
Miśka 5
Mamy lutowe'07
szczawiowa
My dziś jedliśmy żurek z jajkiem i kiełbaską.
A szpinak chodzi za mną już od dłuższego czasu.
Kiedyś robiliśmy taki zmielony z mrożonki ze śmietanką, czosnkiem (duużo) i solą. Do tego dorzucało się jajko pokrojone w kostkę. I taki szpinak z jajkiem jedliśmy do ziemniaków. Ale dawno już nie robiłam takiej potrawy, bo teraz częściej Tomek przy kuchni stoi.
A jakiś czas temu wypatrzyliśmy carrefourowski też mrożony, ale nie jest to taka breja po rozmrożeniu, tylko większe kawałki. Tomek używa go do zapiekanek makaronowych ze szpinakiem lub do roladek mięsnych nadziewanych szpinakiem. Pycha
A szpinak chodzi za mną już od dłuższego czasu.
Kiedyś robiliśmy taki zmielony z mrożonki ze śmietanką, czosnkiem (duużo) i solą. Do tego dorzucało się jajko pokrojone w kostkę. I taki szpinak z jajkiem jedliśmy do ziemniaków. Ale dawno już nie robiłam takiej potrawy, bo teraz częściej Tomek przy kuchni stoi.
A jakiś czas temu wypatrzyliśmy carrefourowski też mrożony, ale nie jest to taka breja po rozmrożeniu, tylko większe kawałki. Tomek używa go do zapiekanek makaronowych ze szpinakiem lub do roladek mięsnych nadziewanych szpinakiem. Pycha
Miśka 5
Mamy lutowe'07
ale mi narobiłyście ochoty na szpinak, przywiozłam świeży z działki od rodziców, może jutro zrobię
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
jeśli chodzi o szpinak to ja wole własnie ten w duzych kawałkach, liściach, nie tą breję taka mrożoną, i zawsze z czosnkiem i smietanka robimy, a pyszny jest też jak sie doda sera pleśniowego(np. lazur lub coś w tym stylu)
u nas dziś zupa węgierska
u nas dziś zupa węgierska
Podziel się: