reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dzisiaj przyjeżdza mój brat ze Szkocji wiec obiad uszykowany pod niego przez mamuske;-):
zrazy wołowe, pyzy domowej roboty, buraczki na ciepło, mini-marchewka na ciepło:-) do tego domowy kompot z brzoskwiń,a na deser sernik
wszyscy się smiejemy wdomu, że dobrzez ze Mikołaj przyjeżdza to sobie podjemy przynejmniej;-)
zrazy wołowe, pyzy domowej roboty, buraczki na ciepło, mini-marchewka na ciepło:-) do tego domowy kompot z brzoskwiń,a na deser sernik
wszyscy się smiejemy wdomu, że dobrzez ze Mikołaj przyjeżdza to sobie podjemy przynejmniej;-)
agusia9915
Matka wariatka
normalnie nie wiem co zrobic na obiad siedze i dumam a obiad musi byc na 15
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Faktycznie, menu robi wrażeniedzisiaj przyjeżdza mój brat ze Szkocji wiec obiad uszykowany pod niego przez mamuske;-):
U nas kopytka z sosem;-)
agusia9915
Matka wariatka
ogórkowa :-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
nalesniki z pieczarkami i zółtym serkiem chyba tylko to
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
poledwiczki wieprzowe, ziemniaki, surówka z białej kapusty i szparagi:-)
moje dziecię też szparagowe, ostatnio tak mu smakowały ze nie mógł skonczyc jeść:-) dobrze, że może je zajadać:-)
moje dziecię też szparagowe, ostatnio tak mu smakowały ze nie mógł skonczyc jeść:-) dobrze, że może je zajadać:-)
reklama
Podziel się: