reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

Agusia brzmi przepysznie!
Joanna bardzo ładnie dania podajesz, taka porcyjka dla mojego to byłaby aż za duża :)

Milenka je to co my, a raczej na odwrót... my to co Milenka. Słoiczków wogóle już nie chce jeść, więc gotuję zawsze jakąś zupkę a drugie robię takie, żebyśmy wszyscy mogli zjeść, choć ona jest bardzo wybredna.

reklama
Dzisiaj była zupka jarzynowa (dla niej z cielęcinką)
a na drugie gulasz sojowy po meksykańsku + ryż z warzywami.

Joanna ale pyszności zapodajesz:tak:
Taka porcja dla mojego to też byłaby połowa, bo on lubi dobrze i dużo zjeść:-)

U nas dzisiaj kotlet schabowy + ziemniaczki + mizeria - obiad u teściów:tak:

Dziękuję za wszystkie pochwały a co do podawania z ryżem miałam zawsze problem i nie wiedziałam jak podać bo tak "kupa ":zawstydzona/y: ryżu położona łyżką nie zbyt apetycznie wyglądała i wpadłam na pomysł babeczek ryżowych A robi się prosto dowolnej wielkości filiżankę może być kwadratowa ew jakis pojemnik wielkośći filiżanki wkładam ryż lekko ubijam i na talerz polać sosem i już inaczej wygląda ;-) a moje dzieci się śmieją że mamie przypominają się lata jak bawiłam się w piasku :tak: i robiłam babki

no same pyszności...a ja dziś nie mam pomysłu...
może jakaś zupa, a moze coś szybkiego, bo dziś do kosmetyczki :baffled::baffled:

Ja dzis leniu****e i zamowilam pizze.Kondzio ma zupe jarzynowa z mieskiem kurczaczka:tak:

Ja dzis leniu****e i zamowilam pizze.Kondzio ma zupe jarzynowa z mieskiem kurczaczka:tak:

pizza na kolacje, bp lodówka pusta...
maz nie widział potrzeby pojechania na zakupy i zaplanował mnóstwo robót...i nie pojechaliśmy..pewnie sie zdziwi, jak zobaczy, że żarełka nie ma...tak to jest, jak chłopu kolacje pod mordkę podstawisz kilka razy...ale jak powiedziałam, zę jest pusto, to odpowiedział "przesadzasz...:baffled:

reklama
Do góry