reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
U nas dziś placek po węgiersku.
Zrobiłam taki jak Tomek lubi, a ten nicpoń wracając w pracy pożarł pizzę
a to nicpoń;-)
a u nas dziś kurczak pieczony, fryteczki i sałata ze śmietaną - PYCHOTKA :-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
u nas zuuurrrr
a wasze dzieciaki jedzą to samo? (placki i kurczaki:-)) czy osobno dla nich gotujecie, bo mi osobno sie juz niechce :/ i jemy to co Zosia bardziej pod nią gotuje czli na ogol zupy
a wasze dzieciaki jedzą to samo? (placki i kurczaki:-)) czy osobno dla nich gotujecie, bo mi osobno sie juz niechce :/ i jemy to co Zosia bardziej pod nią gotuje czli na ogol zupy
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Hubek ma zawsze osobno obiadek ugotowanyno ale on jest "opóźniony" w zywieniu ze względu na alergię:-(czasem podjada od nas ziemniaczki czy zupę
Joanna73
uzależniona od BB
kotlety ryż ja dla siebie ugotuję kaszę gryczaną bo uwielbiam a i załaczam zdjęcia z niedzielnej zapiekanki i wcześniejszych roladek
Załączniki
Joanna73
uzależniona od BB
kiedyś pisała m o kajmakach a to zdjęcia jak wyglądają ;-)a i jeszcze ciasta komunijne ale Was męczę
Załączniki
Oliwieczka
ooo jakie apetyczne dania, niestety nie mam talentu do ciast
Joanna73
uzależniona od BB
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no ładnie Joanna :-) prawdziwa z ciebie gospodyni domowa, dbasz o swoja rodzinkę, fajnie maja z tobą:-)
reklama
karola-04
gdzis serwuje gulaz wołowy kasza mazurska czy jakos tak taka bila drobna ( mini peczak) i kalafior a co jutro mousze cos dzis wymyslec bo jutro przeciez nic nie kupie
mysle czy piec jakies ciasto na jutro ale chyba nie mam chetliwosci moze na poniedzialek zrobie tort z okazji dnia mamy dla mojego synka i jego taty albo kupie rano w poniedzialek jakis i tez z glowy
mysle czy piec jakies ciasto na jutro ale chyba nie mam chetliwosci moze na poniedzialek zrobie tort z okazji dnia mamy dla mojego synka i jego taty albo kupie rano w poniedzialek jakis i tez z glowy
Podziel się: