reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
u nas zuuurrrr

a wasze dzieciaki jedzą to samo? (placki i kurczaki:-)) czy osobno dla nich gotujecie, bo mi osobno sie juz niechce :/ i jemy to co Zosia bardziej pod nią gotuje czli na ogol zupy
Oli je już wszystko to co my, zrezygnowaliśmy ze smażonych rzeczy, żeby nie musieć gotować 3 obiadów (bo drugi robię dla Pauliny wegetarianki, chyba, że jest dla wszystkich danie wegetariańskie).

A my dziś mieliśmy zupę krem z cukini, z czosnkiem i winem.
Mąż się starał, ale ta zupa mi akurat średnio smakowała.
Do zupy były grzanki.

Filip je każdy obiad taki sam jak my..poczynając od zup, naleśniki, kotlety, spaghetti i zapiekanki...:tak::tak:tyle, że mniej sole i nie pieprze...

A dzisu nas NIC..

jutro obiad u teściów, w wykonani teścia...

ciasto marchewkowe ;-):-p i inne pyszności i kawa do ciasta (moja ulubiona);-) a to za kawą to porcja dla męża trochu uszczuplona bo go odchudzam dostał połowę :tak: i dokładki nie daje niech sie cieszy że tyle dostał:-D

Załączniki

• 040408173437.jpg
    040408173437.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 22
  • 021708143905.jpg
    021708143905.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 24
  • 041008114706.jpg
    041008114706.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 22
  • 050808133555.jpg
    050808133555.jpg