reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robić co to

Jesli do przyszlego tygodnia nie bede miec okresu to czeka mnie wizyta u ginekologa 😔 smutno mi ze tak test mnie oszukał. Kurcze no 😣
Może przez stres ci się spóźnia? Wyluzuj i spokojnie poczekaj to może @ sama przyjdzie. Producenci tych testów są jacyś niepoważni żeby takie buble robić! Ja naprawdę widziałam tam kreski!

reklama
Może przez stres ci się spóźnia? Wyluzuj i spokojnie poczekaj to może @ sama przyjdzie. Producenci tych testów są jacyś niepoważni żeby takie buble robić! Ja naprawdę widziałam tam kreski!
I to jeszcze 2 testy tak wyszly i to do 5 min bo mialam zegarek w reku masakra . Niemam stresow wlasnie ten miesiac na luzie. Los lubi płatac figle

Dziewczyny nie moge uwierzyc!!!! Zwykly test cien,cienia a elektryczny w koncu pokazal mi ciaze 🥰🥰🥰❤❤ uffff jaka ulga ❤❤❤ Mam nadzieje,ze wynik bety bedzie poprawny- moze leki mi pomoga utrzymac ta mala fasoleczke 😚😊🥰 Jestem taka szczesliwa 🥰 Dziekuje Wam wszystkim za ogromne wsparcie! Jestescie cudowne ❤❤❤

Załączniki

• 20200624_151920.jpg
    20200624_151920.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 77
Czy beta 21 jak na ten tydzien ciazy, co wskazuje elektryczny jest poprawna? Kurcze mam nadzieje,ze to szczescie bedzie trwac przez reszte tygodni 🥰

A wlasnie,ze nie wytrzymalam i zrobilam az 2 😂😁😁😁 teraz moge napisac,ze jestem szczesliwa!!!!❤❤❤❤❤ elektryczny w koncu wykazal mi ciaze 🥰🥰🥰 wczesniej pokazywal brak ciazy 🙈🙈🙈
To super! Pewnie ten elektryczny ma mniejszą czułość. 21 bety myśle że ok. W necie jest napisane że przyrost po 48h powinien być najmniej 66% czyli w twoim przypadku jakieś 35 powinnaś mieć, ale najlepiej jak się podwoi😀

Madzia !!!! Super bardzo się cieszę :))) to jesteś już spokojniejsza:)
A wlasnie,ze nie wytrzymalam i zrobilam az 2 [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] teraz moge napisac,ze jestem szczesliwa!!!![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] elektryczny w koncu wykazal mi ciaze [emoji3059][emoji3059][emoji3059] wczesniej pokazywal brak ciazy [emoji85][emoji85][emoji85]

To super! Pewnie ten elektryczny ma mniejszą czułość. 21 bety myśle że ok. W necie jest napisane że przyrost po 48h powinien być najmniej 66% czyli w twoim przypadku jakieś 35 powinnaś mieć, ale najlepiej jak się podwoi😀
Kurcze juz jutro to sprawdze, ale wynik pewnie w piatek 🙈 zapytam czy jest szansa na szybszy wynik. Do tej pory elektryczne pokazywaly brak ciazy- bylam pewna,ze nie wykarze ciazy jak mialam z corkami ehhh a tu taka niespodzianka 🥰🥰🥰 dodalam zdjecia jak wyglada zwykly- znow zas cien cienia- zupelnie innej firmy- ale juz mocniejszy ten cien.

reklama
Madzia wcześniej to naprawdę były cienie cienia cienia cienia :) A teraz to prawdziwy cień !
Kurcze juz jutro to sprawdze, ale wynik pewnie w piatek [emoji85] zapytam czy jest szansa na szybszy wynik. Do tej pory elektryczne pokazywaly brak ciazy- bylam pewna,ze nie wykarze ciazy jak mialam z corkami ehhh a tu taka niespodzianka [emoji3059][emoji3059][emoji3059] dodalam zdjecia jak wyglada zwykly- znow zas cien cienia- zupelnie innej firmy- ale juz mocniejszy ten cien.

Do góry