reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co robić co to

Robilam test w sobote ale byl negatywny 😔 dzisiaj jade po test i jutro rano chce robic jesli @ nie przyjdzie. Tak bardzo chcialabym miec dzidziusia. Jednego aniolka juz mamy i od tego czasu minęło 10 miesiecy.
U mnie tez minelo 10 miesiecy od urodzenia drugiej corci 🥰 3mam kciuki,zeby pokazaly sie 2 kreseczki ❤

reklama
Tylko ze ja mam aniolka w niebie. Tak bardzo bym chciala miec chodz 1 dziecko przy sobie😔
Ojej bardzo mi przykro 😪 wiem co czujesz 😪ale Musisz myslec pozytywnie❤ ja wczesniej 8 lat staralam sie o pierwsza corke,zachodzilam w ciaze bez problemu, ale szybko je tracilam, tak bylo 4 razy...dopiero za 5 razem nam sie udalo❤ robilas badania czy wszystko jest w porzadku? Dlugo probujesz juz zajsc w ciaze? Wierze,ze i Tobie sie uda i doczekasz upragnionego malego serduszka 😘🥰

Ojej bardzo mi przykro 😪 wiem co czujesz 😪ale Musisz myslec pozytywnie❤ ja wczesniej 8 lat staralam sie o pierwsza corke,zachodzilam w ciaze bez problemu, ale szybko je tracilam, tak bylo 4 razy...dopiero za 5 razem nam sie udalo❤ robilas badania czy wszystko jest w porzadku? Dlugo probujesz juz zajsc w ciaze? Wierze,ze i Tobie sie uda i doczekasz upragnionego malego serduszka 😘🥰
Ja stracilam ciaze w 27 tygodniu serduszko przestalo bic. A staram sie od od 7 miesiecy i nic 😔

Dziewczyny czy test firmy bobo test jest wiarygodny? Bo zrobilam test i wyszedł cien cienia po 5 min i niewiem co myslec

Ja stracilam ciaze w 27 tygodniu serduszko przestalo bic. A staram sie od od 7 miesiecy i nic 😔
Kurcze bardzo mi przykro 😪😪😪
Moge sobie wyobrazic jak sie czujesz,przerabialam tez to 😪
Ale nie mozna sie poddawac i do ciebie napewno usmiechnie sie sloneczko i jeszcze bedziesz miala takiego malego szkraba❤wierze w to i 3mam mocno kciuki❤

reklama
Do góry