reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Wczoraj zlozylam nowa szafke do lazienki i maly byl przy mnie postawilam na ziemi i wyszlam na chwile.Ten wyczail lustro i zacza gadac ze swoim odbiciem :yes:myslalam ze padne,pozniej zaczol sie przytulac do niego bosko to wygladalo.:-DZnalazl noewgo kolege;-)

reklama
vici u nas jest tak samo.Franek namietnie oglada sie w lustrze w przedpokoju a ze jest do samej ziemi to probuje sire dotknac :-D
Joaska :-D :-D :-D

:)

A Jagodę lustra nie interesują. Za to moje kapcie nadal są na topie.

Ps Mąż sam mi je oddał :) i nawet mnie przeprosił. No - ma szczęście! Zemsta narazie odłożona w czasie.

Kurcze to ja nie chciałam małego zbyt szybko przestawiać na niekapek a tu się okazuje, że jesteśmy w ogonie:-D. To teraz mi doradźcie, kupić mu kubek od 6ciu miesięcy czy od trzech na początek? Nie wiem czy decydować ze względu na wiek czy niby rozmiar niekapka. Co sądzicie?

Wydaje mi się, że jednak ten od 6 m-ca. W końcu wielkość ustnika jest dopasowana do wielkości buzi dzieci. I chodzi też o to, żeby potem nie powodowały one wad zgryzu u dzieci. Dlatego trzeba zmieniać i smoczki i kubki.

Skoro już temat lustra został podjęty to Karolinka uwielbia się widzieć w lustrze o to dowód: :-D (wkejałam to juz chyba w galerii)

reklama
hihi swietne to zdjecie!
z tego co widze to aventowy ustnik od 3 mies rozni sie od tego po 6 mies tylko tym ze od 3 mies jest gumowy i bialy a od 6 mies zielony i plastikowy ale nie widze by wielkoscie byly inne!!:confused:

Do góry