reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
W sumie nie wiedziałam czy zapytać o to w temacie o wprowadzaniu jedzonka czy tutaj ale to chyba wszystko jedno;-). Czy wasze dzieciaczki potrafią korzystać już same z kubeczków-niekapków? Od paru dni jak obserwuję Dominika kiedy wyrywa mi butle z herbatką (chce sam pić) to tak się zastanawiam czy mu nie sprawić takiego kubeczka. Byłoby mu wygodniej trzymać bo tam są uchwyty.

zosia juz dawno pije z niekapka! nawet jak ja chce jej dac soczku w niekapku to ona nie chce tylko chce sama!tak sie u nas przyjelo ze z normalnej butli daje mama albo tata a z niekapka zosia pije sama:)

Tallia mysle ze spokojnie mozesz dac synkowi niekapka.Moj synek od dawna z niego sam pije i jest zachwycony.Zycze udanej proby :-)
vici sliczne te pudeleczka,takie slodziutkie :-)

Moj tez pije z niekapka,a pojemniczki tez mam kupilam kaplet na zabki i pukielek wlosow.Pepka nie mam bo to mi sie nie podobalo ale opaski mam.jestem sentymentalna.:yes:

Super te pojemniczki. Viki dostala od chrzestnej srebrny smoczek, do ktorego chowa sie pierwszy zabek - wystarczy. Wiecej zabkow nie bede kolekcjonowac :-D

Dziewczyny śliczny ten srebrny smoczek, dobry pomysł na prezent, to jest na pierwszego mleczaka który wypadnie tak:confused: Pytam bo nasze dzieci mają jeszcze do tego czas, podobnie jak chrześnica męża (ma 1,5 roku) więc może jej sprawimy :tak:
A niekapek mamy taki śliczny różowy, niestety stoi i się kurzy bo Karolcia nie chce nic pić a ja nie mam cierpliwości żeby ją uczyć. W ogóle nie pije żadnych płynów prócz cyca ale chyba muszę to zmienić :baffled:

Iza Antek tez nie chcial pic z niekapka, o butli nie ma mowy!! Zaczełam dawać mu kubeczek z piciem do zabawy, pozniej zmieniłam na niekapek, zawsze podczas zabawy wleciało mu tych pare kropel picia do buzi, w końcu nauczył się i zaczął sam pić.

reklama
Do góry