reklama
Joaśka bedziesz musiała perukę sobie sprawić bo jak Jagódka Ci powyciąga włosy to nie bedzie miałą za co się złapać!
A tak na marginesie to dzieci łąpią sie za co popadnie, mąż nauczył sie ze nie bierze Antka na rece jak jest bez koszulki bo synus już nie raz zrobił darmową depilację klatki!!! :-):-):-)
A tak na marginesie to dzieci łąpią sie za co popadnie, mąż nauczył sie ze nie bierze Antka na rece jak jest bez koszulki bo synus już nie raz zrobił darmową depilację klatki!!! :-):-):-)
Priscilla
Fan(ka)
Wasze dzieci tez sa takie niedotykalskie?? :-) Viki nie da sie wziac przodem do siebie, zaraz sie wykreca w druga strone. Jak sie do niej chce przytulic, to reke odpycha moja glowe i to z taka sila, ze malo karku nie wykreci. O daniu buziaka juz nie wspomne :-)
Włosów mi natura nie poskąpiła. Jak wyrwie połowę, to i tak dużo zostanie.
Jagoda tak jak Antek robi depilację, ale mojemu tacie
U nas Jagoda się czasami odpycha, ale tylko wtedy gdy chce coś obserwować. Przeszkadzamy jej w oglądaniu świata i tyle.
A buziaka, jak już pisałam uwielbia, szczególnie z języczkiem. Nieźle się musimy namęczyć, żeby jednak nam tego języka nie wpychała.
Jagoda tak jak Antek robi depilację, ale mojemu tacie
U nas Jagoda się czasami odpycha, ale tylko wtedy gdy chce coś obserwować. Przeszkadzamy jej w oglądaniu świata i tyle.
A buziaka, jak już pisałam uwielbia, szczególnie z języczkiem. Nieźle się musimy namęczyć, żeby jednak nam tego języka nie wpychała.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No to Victorek to chyba synus mamusi bo uwielbia na raczkach sie przytulac sam daje glowe bokiem i kladzie mi na ramieniu a rekoma obejmuje.A buziaki tez lubi.Ostatnio tacie tak zrobil i stary mial radoche.
reklama
Podziel się: