reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Ale sprytna dziewczynka z tej Natalki. Super się rozwija:-) Gratulacje!

Jak ja czytam co Wasze dzieciaki robią to mi nieraz włosy dęba stają:szok::szok::szok::szok::szok:
Pola na etapie Piszczalstwa radosnego - współczuję sąsiadom, ale co tam chyba ich nie zniechęciła, bo pod nami parka właśnie w początkowym okresie ciąży:tak::tak::tak::tak::tak:

Viki jeszcze nie piszczy, ale uroczo smieje sie na glos jak sie ja laskocze w brzuszek:-) No i w koncu nauczyla sie obracac na brzuszek

Gratulacje dla Natalki :-).
Kubuś od kilku dni też podnosi się na kolanka, a przy tym opiera się czołem o podłogę i potem prostuje nogi, podnosząc pupę do góry. Wygląda to tak, jakby chciał stanąć na głowie:tak::-D. Może jutro uda mi się zrobić fotkę.

Gratuluje wszystkim dzieciaczkom umiejętności, jak czytam co wasze dzieci potrafią to stwierdzam, że z mojej małej to leniuszek jest.

Ostatnio nauczyła się przesuwać do tyłu, leży na brzuszku podnosi się na rękach, nogi podkurcza i odpycha się rączkami. Jak wyjde z pokoju i po chwili wróce, to aż się dziwie, że tak daleko zaszła. Obraca się na brzuszku wkoło i cofa do tyłu co pozwala pokonac jej spore odległości. Najszybciej to jednak wykonuje jak chce szybko dostac się do psa i złapać go za ucho :-)

Ela 83 wygląda na to że mojej Poli też się kierunki pomyliły i zamiast do przodu to ona się cofa:-D:-D:-D:-D taki z niej mały raczek-nieboraczek:-D

reklama
A ja odkryłam, że Jagoda potrafi sama trzymać butelkę i z niej pić.Co chwilę wyciąga ją z buzi i wkłada spowrotem :)Wcześniej tego nie wiedziałam, bo cyckowa jest.

Do góry