reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

gratulacje buba a te palaki to chyba swietna sprawa dla dzieciaczkow moj tez ich uzywa do siadania a przedtem pomagaly mu sie przewracac na brzuch i zpowrotem jak sam sobie nie radzil a teraz juz siada z nimi

reklama
Ta, nasz Synek też lubi spręzynować, siedzenie na kolankach i sciąganie skarpet juz nudne, no ewentualnie pomiętolić gazetki. W końcu się rogadał po chorobie i gada i gada i sie cały czas chichra:)

lidijka - dobrze ze z synkiem juz lepiej :-)

woloszki - gratulacje :-D nasz mala ciagle lezy prawie w miejscu ... ale pewnie nawet sie nie spostrzege jak zacznie sie poruszac naokolo :szok:

A mnieKlaudia odwiedziła wczoraj w kuchni. Bawiła się w pokoju więc ja przeszłam do kuchni posprzać a za chwilę miałam już za sobą gościa. Ja naprawdę jestem w szoku jak ona szybko wszystko łapie. No i ostatnio zapomniała już jak się mówi mama i gada ababa, baba...

Wołoszki, gratulacje z pierwszych raczkowanych kroczków.

Woloszki - gratulacje tak zdolnej dzidzi!! Viki dopiero uczy sie przewracac na boki, zanim zacznie raczkowac pewnie jeszcze duuzo czasu minie :-)

Gratulujemy wszystkim raczkującym bobasom :-). To teraz przydadzą się kojce:tak:. Kuba też staje się coraz bardziej mobilny:-D, okropnie jest ruchliwy, bez przerwy coś kombinuje, ale przemieszcza się na razie bardziej pełzając, niż raczkując:laugh2:

reklama
Idziu mi dokładnie to samo lekarz powiedział.Nie sadzać ajeśli na kolanach to opierać o swaje plecy.
Woloszki Gratulacje:-) nawet sie nie obejrzysz jak będzie lada dzień śmigać!
Dori twoja córa rozwija sie w expresowym tempie:-) Gratulacje!
Franek narazie sie przemieszcza ale do tyłu:laugh2: tzn.leźac na brzuszku pokonuje odległości pełzając tyłem.Nie są to jekieś olimpijskie dystanse(tak około 2,3m) ale zawsze to coś.Ponoć niektóre dzieci tak mają a ze mój to zodiakalny baran to nie moźe normalnie tylko właśnie tak na odwrót!!
Justynko Ty to bedziesz miała dwa tajfuny do upilnowania!Co dwie głowy to nie jedna;-) Gratulacje dla Oliwiera za spryt;-) Amelka pewnie teź za chwilę zacznie kombinować.

Do góry