reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Mąż mnie dokształcił, że to ta wróżka (czy może elf) od Disneya co w czołówkach lata z różczką.
A Jagoda bajkę o niej ogląda. Tyle, że jeszcze ani razu do końca nie wytrzymała. Ba - nawet do połowy. Ale początek uwielbia :o)
Potem nam zawsze musi opowiedzieć co widziała.

Nie jest to co prawda zdolność, ale tak mi się luźno skojarzyło z tym, co Jagoda robi przy kompie.

W związku z wciąż i nadal trwającymi zaparciami nawykowymi, Jagoda poznała cały układ pokarmowy człowieka.
Teraz mnie dokształca :)
Codziennie.
Kilka razy dziennie.

:-DHehe tak, już teraz jest małym ekspertem:tak:
W razie jakichkolwiek dolegliwości teraz wiem do kogo mam się zwracać o pomoc:-)

W związku z wciąż i nadal trwającymi zaparciami nawykowymi, Jagoda poznała cały układ pokarmowy człowieka.
Teraz mnie dokształca :)
Codziennie.
Kilka razy dziennie.

A co na to jej panie w zlobku? Je tez doksztalca ?
Jak bym byla pania z zlobku i przychodzi mi taki 3 latek i rzuca po kolei jak zbudowany jest ukl pokarmowy to niezle bym sobie pomyslal o rodzicach :-D:-D:-D:-D:-D:-DJacy ambitni sa rodzice Jagody, pewnie mysla juz o medycynie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Panie w żłobku to sa Jagodą zachwycone, bo to nie dość, że gaduła to spokojna i opiekuńcza. W żłobku też wszystko tłumaczy.
Chyba po tatusiu to ma. Tatuś też wszystko musi precyzyjnie wytłumaczyć, co mnie wykańcza psychicznie. Za bystra na takie jego tłumaczenia jestem i się denerwuję. A tu klon mały rośnie.

Mam nadzieję, że akurat lekarzem nie będzie. Zgadzam sie na dentystę.
Jak nie wybierze polibudy, to koniec przyjaźni :cool2:;-)

reklama
KRA KRA KAR ;-);-);-);-);-)
A co w tym byloby zlego?
My tez z Darkiem po polibudzie i jak narazie nie widze zeby Maks mial zapedy w tym kierunku, owszem to za wczesnie, ale jego to rzadko do kompa ciagnie. Woli malowac, chodz pieknie mu to nie wychodzi ;-)Ale jestem okropna :-D:-D:-D

Do góry