reklama
Taaaaa ja jej mowilam ze tak sie nie sika ze dziewczynki nie siadaja to mnie teraz sciaga z kibelka i nie moge sobie posiedziec, nici wyszly z tego tlumaczenia :-):-)
A wiesz z jakim zainteresowaniem patrzyla na jego pipolka :-)
A tam pszczolki nawet Maks w kapuste nie wierzy Tak na powaznie to mlody bardzo szybko wiedzial ze dziewczyny maja cipulki a chlopaki pisiorki.
A wiesz z jakim zainteresowaniem patrzyla na jego pipolka :-)
A tam pszczolki nawet Maks w kapuste nie wierzy Tak na powaznie to mlody bardzo szybko wiedzial ze dziewczyny maja cipulki a chlopaki pisiorki.
Taaaaa ja jej mowilam ze tak sie nie sika ze dziewczynki nie siadaja to mnie teraz sciaga z kibelka i nie moge sobie posiedziec, nici wyszly z tego tlumaczenia :-):-)
Jak to nie siadają To co mają robić Ja do tej pory siadałam ale może nie powinnam
Znow za szybko pisze A to dlatego ze mam robote do zrobieniaa tak mi sie niechce. Stoi przede mna worek z ciuchami do przegladniecia. Musze sprawdzic co juz na Maje jest dobre, bo wczoraj znalazlam ciuchy ktore juz sa dla Mai za male a jeszcze ich nie nosila
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Oprocz wchodzenia do lozeczka to Victor wyczail chodzenie w naszych butach.Zaklada sobie i lazikuje po domu cieszac sie w glos.Najlepsze sa moje japonki:-)
I jeszcze dzis zaczol pokazywac,ze ma kupe w pampersie.Nigdy nic ssobie z tego nie robil a dzis za kazdym razem przychodzil do mnie i podnosil bluzke pokazujac na spodnie.Pisze,ze za kazdym razem bo zrobil dzis az 5 kupek.
I jeszcze dzis zaczol pokazywac,ze ma kupe w pampersie.Nigdy nic ssobie z tego nie robil a dzis za kazdym razem przychodzil do mnie i podnosil bluzke pokazujac na spodnie.Pisze,ze za kazdym razem bo zrobil dzis az 5 kupek.
Niezły wynik a tak powaznie to super, ze Victorek juz kojarzy kupę, przecież to nic przyjemnego nosić cos takiego w spodniach:-).Pisze,ze za kazdym razem bo zrobil dzis az 5 kupek.
vici gratulacje
a u nas dla odmiany mala przestala wolac ze ma kupe ...
woloszki normalnie padlam ze smiechu ... Twoje maluszki to niezle urwisy
a u nas w kapniu jak malej sie przypomni to lapie malego za pisiorka i smieje sie w nieboglosy a michal jej ucueka - i maja zabawe
a u nas dla odmiany mala przestala wolac ze ma kupe ...
woloszki normalnie padlam ze smiechu ... Twoje maluszki to niezle urwisy
a u nas w kapniu jak malej sie przypomni to lapie malego za pisiorka i smieje sie w nieboglosy a michal jej ucueka - i maja zabawe
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Gratulacje Vici dla synka
Jak ja marzyłam o wołaniu na nocnik! Było blisko, jak było ciepło latał na golasa i kilka razy zawołał "przed" ale głównie "w trakcie". Więc szmata była częściej używana niż nocnik. No a teraz zimno i koniec. Woła jak już sika do pieluchy (nawet jak ma pampersa to informuje, że właśnie jest ten moment).
Jak ja marzyłam o wołaniu na nocnik! Było blisko, jak było ciepło latał na golasa i kilka razy zawołał "przed" ale głównie "w trakcie". Więc szmata była częściej używana niż nocnik. No a teraz zimno i koniec. Woła jak już sika do pieluchy (nawet jak ma pampersa to informuje, że właśnie jest ten moment).
reklama
Podziel się: