reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Woloszki - chyba przyszedł czas uświadomić córę:-) No wiesz, pszczółki i te sprawy:-D:-D. Musisz jej powiedzieć na czym polegają różnice płciowe;-)

:-):-):-)

reklama
Taaaaa ja jej mowilam ze tak sie nie sika ze dziewczynki nie siadaja to mnie teraz sciaga z kibelka i nie moge sobie posiedziec, nici wyszly z tego tlumaczenia :-):-)
A wiesz z jakim zainteresowaniem patrzyla na jego pipolka :-):-D:-D:-D:-D

A tam pszczolki nawet Maks w kapuste nie wierzy :-D:-D:-DTak na powaznie to mlody bardzo szybko wiedzial ze dziewczyny maja cipulki a chlopaki pisiorki.

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Znow za szybko pisze :-D A to dlatego ze mam robote do zrobieniaa tak mi sie niechce. Stoi przede mna worek z ciuchami do przegladniecia. Musze sprawdzic co juz na Maje jest dobre, bo wczoraj znalazlam ciuchy ktore juz sa dla Mai za male a jeszcze ich nie nosila :-D:-D:-D

Oprocz wchodzenia do lozeczka to Victor wyczail chodzenie w naszych butach.Zaklada sobie i lazikuje po domu cieszac sie w glos.Najlepsze sa moje japonki:-)
I jeszcze dzis zaczol pokazywac,ze ma kupe w pampersie.Nigdy nic ssobie z tego nie robil a dzis za kazdym razem przychodzil do mnie i podnosil bluzke pokazujac na spodnie.Pisze,ze za kazdym razem bo zrobil dzis az 5 kupek.

vici gratulacje :)
a u nas dla odmiany mala przestala wolac ze ma kupe ...

woloszki normalnie padlam ze smiechu ... Twoje maluszki to niezle urwisy :)

a u nas w kapniu jak malej sie przypomni to lapie malego za pisiorka i smieje sie w nieboglosy a michal jej ucueka - i maja zabawe :)

Gratulacje Vici dla synka :)
Jak ja marzyłam o wołaniu na nocnik! Było blisko, jak było ciepło latał na golasa i kilka razy zawołał "przed" ale głównie "w trakcie". Więc szmata była częściej używana niż nocnik. No a teraz zimno i koniec. Woła jak już sika do pieluchy (nawet jak ma pampersa to informuje, że właśnie jest ten moment).

reklama
No to Jagodzie w ogóle nie przeszkadza a ni kupa ani siki :(
Nawet w tetrze. Mokra pielucha się jej lepiej układała i tyle.

Do góry