reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Woloszki - chyba przyszedł czas uświadomić córę:-) No wiesz, pszczółki i te sprawy:-D:-D. Musisz jej powiedzieć na czym polegają różnice płciowe;-)

:-):-):-)

reklama
Taaaaa ja jej mowilam ze tak sie nie sika ze dziewczynki nie siadaja to mnie teraz sciaga z kibelka i nie moge sobie posiedziec, nici wyszly z tego tlumaczenia :-):-)
A wiesz z jakim zainteresowaniem patrzyla na jego pipolka :-):-D:-D:-D:-D

A tam pszczolki nawet Maks w kapuste nie wierzy :-D:-D:-DTak na powaznie to mlody bardzo szybko wiedzial ze dziewczyny maja cipulki a chlopaki pisiorki.

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Znow za szybko pisze :-D A to dlatego ze mam robote do zrobieniaa tak mi sie niechce. Stoi przede mna worek z ciuchami do przegladniecia. Musze sprawdzic co juz na Maje jest dobre, bo wczoraj znalazlam ciuchy ktore juz sa dla Mai za male a jeszcze ich nie nosila :-D:-D:-D

Oprocz wchodzenia do lozeczka to Victor wyczail chodzenie w naszych butach.Zaklada sobie i lazikuje po domu cieszac sie w glos.Najlepsze sa moje japonki:-)
I jeszcze dzis zaczol pokazywac,ze ma kupe w pampersie.Nigdy nic ssobie z tego nie robil a dzis za kazdym razem przychodzil do mnie i podnosil bluzke pokazujac na spodnie.Pisze,ze za kazdym razem bo zrobil dzis az 5 kupek.

vici gratulacje :)
a u nas dla odmiany mala przestala wolac ze ma kupe ...

woloszki normalnie padlam ze smiechu ... Twoje maluszki to niezle urwisy :)

a u nas w kapniu jak malej sie przypomni to lapie malego za pisiorka i smieje sie w nieboglosy a michal jej ucueka - i maja zabawe :)

Gratulacje Vici dla synka :)
Jak ja marzyłam o wołaniu na nocnik! Było blisko, jak było ciepło latał na golasa i kilka razy zawołał "przed" ale głównie "w trakcie". Więc szmata była częściej używana niż nocnik. No a teraz zimno i koniec. Woła jak już sika do pieluchy (nawet jak ma pampersa to informuje, że właśnie jest ten moment).

reklama
No to Jagodzie w ogóle nie przeszkadza a ni kupa ani siki :(
Nawet w tetrze. Mokra pielucha się jej lepiej układała i tyle.

Do góry