reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Victor sam dziś wszedł do łóżeczka,myślałam że sie bawi a on nagle mama i mama więc poszłam ale wołał mnie bo wyjść nie mógł.Skubaniec mały mam nadzieję,że nie szybko nauczy się z niego wychodzić.

Victor sam dziś wszedł do łóżeczka,myślałam że sie bawi a on nagle mama i mama więc poszłam ale wołał mnie bo wyjść nie mógł.Skubaniec mały mam nadzieję,że nie szybko nauczy się z niego wychodzić.

:-D:-D:-D to musiał mieć minę jak zobaczył, że sam na własne życzenie się wpakował do klatki:-D:-D:-D

U nas swojego czasu byly wyjete szczebelki w lozeczku zeby mloda mogla soibie sama wejsc i wyjsc. I bylo ok dopoki nie zaczela z niego uciekac jak byla pora jej spania. Wiec wlozylismy spowrotem i skubana sama je sobie wyciagla. Ale jakos je zamontowalismy zeby nie mogla wiecej tego zrobic. U babci spala w troche innym lozeczku niz w domku, tam byly gesciej szczebelki i pewnego dnia miala nauczke. Oczywiscie probowala sie przecisnac miedzy szczebelkami no i noga jej sie zaklinowala, wpadla w panike no i od tej pory spokoj. :-D:-D

A nie wiem czy juz wam tutaj pisalam, pamietam ze Martcie pisalam. Maja nasladuje Maksika w sikaniu :-D:tak:Zlapalismy ja na tym kiedys jak weszla do wc stanela przed kibelkiem, sciagla porty odpiela pampersa wyrzucila go wypiela sie no i zrobila siku ..... na podloge. Skubaniec jeden co zniej wyrosnie jakies chlopisko czy co.:tak:

reklama
A nie wiem czy juz wam tutaj pisalam, pamietam ze Martcie pisalam. Maja nasladuje Maksika w sikaniu :-D:tak:Zlapalismy ja na tym kiedys jak weszla do wc stanela przed kibelkiem, sciagla porty odpiela pampersa wyrzucila go wypiela sie no i zrobila siku ..... na podloge. Skubaniec jeden co zniej wyrosnie jakies chlopisko czy co.:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D no to mnie rozbawiłaś:tak::tak::tak:

Do góry