reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
woloszki Ty masz artystkę niezła z Majki
Moja Dominika jak ma coś nowego założonego to wszystkim się chwali i pokazuje.
Jak byliśmy w Szklarskiej to dostała od mojej mamy kierpce i wszystkim później w domu pokazywała

no prosze jakie mamy zdolne dzieciaczki :)

a ja chcialam sie pochwalic ze moja mala od 2 tyg wola jak zrobi kupke ale od 2 dni przestala ... zobaczymy jak bedzie dalej :)
a jezeli chodzi o obcianie paznoki to ja nie mam z tym wiekszych problemow ale moj maz ma ... jakos mu nie idzie ... z kolei michalowi tylko on mogl obcinac :)
jezeli zas chodzi o sprzatanie to mala zawsze stara sie po sobie sprzatac jak cos rozleje - bierze chusteczke i wyciera podloge a potem .... np sobie twarz :)

Pięknie Dominisia już wie co i jak ze sprzątaniem.Victor jak jest czysto to zmiata ale jak widzi,że ja mam miotłe w ręce to mi rozwala śmieci:-D

Witajcie po weekendzie:-).
Ingunia mnie bez przerwy czymś zaskakuje:tak:.
Od jakiś trzech tygodni Ingucha ma fioła na punkcie samolotów - jak jakiś usłyszy (co 5 minut latają:wściekła/y:) to od razu krzyczy "sia sia sia" i trzeba ją szybko brać na rączki i lercieć na balkon. Na działce tak samo na rączki bo to zawsze bliżej samolotu:-D.
W sobotę uparła się, żeby wziąć na dziełkę lalkę z wózkiem (to jest teraz zabawka nr 1). No i jak latały samoloty, to skubana krzyczała "sia sia sia" ale zamiast do mamusi na rączki to lalę do góry i jej pokazywała samolot:-D:-D:-D. To się mamusia z niej zrobiła:-).

Woloszki Maja jak prawdziwa kobitka,jak ma spodnie to do spodni koniecznie trzeba buty i pasek i torebke dokupic ;-):-D:-D:-D:-D
Rybciu Dominika wyznaje zasade ze porzadek jak najbardziej ma byc!!
Idziu Super!!Gratulacje!!!! a ta przerw to pewnie chwilowa...
Asiun Zgodze sie z Toba ze nasze dzieci nas zaskakuja i zaskocza nie jednym jeszcze :tak: to baczni obserwatorzy i nasladowcy.
I wierze Ci jak musialas byc zaskoczona
:tak: ze Ingunia taka spryciulka!
Ja czasem nie wierze w to co widze,mowie przewidzialo mi sie,nie mozliwe ale nasze dzieci teraz rozwijaja sie najszybciej w swoim zyciu lapia wszystko w mig!
Franek jest jest teraz na etapie wspinaczek ekstremalnych,wlazi tak wysoko jak tylko sie da,ale potrafi tez zejsc.Jak mu sie noga omsknie na drabinkach to sie zwiesza jak malpa,smiesznie to wyglada....ale musze go pilnowac bo nigdy nie wiadomo....

reklama
Buba - Ty to masz nerwy:-):-):-). Ja jakbym widziała Twojego Franka na żywo w takiej akcji, to bym chyba zawału dostała:tak: - skubany strasznie sprawny fizycznie jest:tak:

Do góry