reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dokładnie:-):-)Joaśka kazdy sposób jest dobry oby tylko był skuteczny
Rybcia_21
Fanka BB :)
Joaśka no to gratulacje dla Jagódki
Teraz to wam razem będzie się super ćwiczyć
Teraz to wam razem będzie się super ćwiczyć
Nie jestem pewna, czy to dobry wątek, bo chodzi o to, raczej co potrafi mamusia:-). Udało mi się w niedzielę bez wrzasków obciąć Inguni paznokcie u nóg i u rąk za jednym zamachem. U rąk wystarczyło wytłumaczyć, że będzie miała śliczne paznokietki i pokaże tatusiowi jakie piękne. Zawołałam Jacka i kazałam mu się zachwycać - Ingunia była bardzo zadowolona:-). Z nóżkami było trudniej bo troszkę wierzgała (ale bez wrzasków) ale pomogła nowa śpiewająca i tańcująca żyrafa, którą Jacek jej przywiózł z Włoch.
A tak na marginesie, to chyba też niezła modelka i kokietka mi rośnie, bo jak chcę jej coś założyć, albo jak chcę ją uczesać to wystarczy powiedzieć, że będzie ślicznie wyglądać i pokaże się tatusiowi (albo babci, albo wujkowi, albo ...) to problem znika i dziecko z radością poddaje się wszelkim upiększającym czynnościom
A tak na marginesie, to chyba też niezła modelka i kokietka mi rośnie, bo jak chcę jej coś założyć, albo jak chcę ją uczesać to wystarczy powiedzieć, że będzie ślicznie wyglądać i pokaże się tatusiowi (albo babci, albo wujkowi, albo ...) to problem znika i dziecko z radością poddaje się wszelkim upiększającym czynnościom
U nas też
Plus jest taki, że przez te pazury przestałam usypiać Jagodę trzymając ją za rękę, bo mnie szczypała niemiłosiernie
A nogi - to jakiś koszmar.
Zazdroszczę Ci Asiun. Muszę spróbować z tymi pochwałami, ślicznościami i pokazywaniem się.
Plus jest taki, że przez te pazury przestałam usypiać Jagodę trzymając ją za rękę, bo mnie szczypała niemiłosiernie
A nogi - to jakiś koszmar.
Zazdroszczę Ci Asiun. Muszę spróbować z tymi pochwałami, ślicznościami i pokazywaniem się.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Asiun to Ci strojnisia rośnie.
A moja Dominika ostatnio co tylko założy na siebie to od razu się w kółko kreci i pokazuje jak np.w sukience wygląda.
Z paznokciami u nas nie ma aż takiego problemu Dominika ogląda jakieś film i daje obciąć paznokcie
A moja Dominika ostatnio co tylko założy na siebie to od razu się w kółko kreci i pokazuje jak np.w sukience wygląda.
Z paznokciami u nas nie ma aż takiego problemu Dominika ogląda jakieś film i daje obciąć paznokcie
vici
mama Victor´a & Raphael`a
U nas przy obcinaniu paznokci musi być Rozii bo inaczej mogę zapomnieć żeby cokolwiek zrobić.
reklama
Maja za chiny nie da sie uczesac nie ma mowy zeby na spokjnie zrobic jej jakas kiteczke. Zaraz jak cos poczuje na wlosach to sie wije :-):-):-)
A co do ubran ubiera byle co nawet majtki Maksika A wsklepie jak profesjonalistka, bo jak przyloze jej spodnie do pas to wezmie do raczki i oglada sie na wszystkie strony, na dodatek idzie do kabiny
A co do ubran ubiera byle co nawet majtki Maksika A wsklepie jak profesjonalistka, bo jak przyloze jej spodnie do pas to wezmie do raczki i oglada sie na wszystkie strony, na dodatek idzie do kabiny
Podziel się: