reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Zapomniałam napisać,że Victor sam już wstaje,tak bez podpórki ściany czy czegoś innego.Już długo tak sam wstaje ale cały czas zapominałam napisać.
Rybcia_21
Fanka BB :)
O to ładnie brawo dla Viktorka
vici
mama Victor´a & Raphael`a
A wczoraj wykumał jak wchodzi się na zjeżdżalnie a dodam,że trzeba wspiąć się na prawie 2 m
Rybcia_21
Fanka BB :)
No ładnie vici jak Victorek sam się wspiął na tą zjeżdżalnię
Muszę się pochwalić, że mam bardzo porządną córkę;-). Bierze ręcznik papierowy albo różne szmatki i wyciera kurze.
Ostatnio u mojej mamy wzięła ściereczkę do wycierania naczyń i wyczyściła nią podłogę w pokoju:-). A wczoraj jak byliśmy w gościach dorwała ręcznik papierowy i czyściła nim szyby w witrynach.
Poza tym zaczęła im wymieniać oprogramowanie w kinie domowym ale nie dokończyła, bo przezornie wyłączyliśmy sprzęt - tak na wszelki wypadek, żebyśmy nie musieli potem odkupować
A wracając do sprzątania to zbiera najmniejsze paproszki i wrzuca do kosza albo daje mi do wrzucenia:-).
Na spacerze jest to pewien problem bo śmieci jest od groma i ja niekoniecznie bym chciała, żeby akurat ona sprzątała te wszystkie pety, kapsle, butelki plastikowe, papierki itp
Ostatnio u mojej mamy wzięła ściereczkę do wycierania naczyń i wyczyściła nią podłogę w pokoju:-). A wczoraj jak byliśmy w gościach dorwała ręcznik papierowy i czyściła nim szyby w witrynach.
Poza tym zaczęła im wymieniać oprogramowanie w kinie domowym ale nie dokończyła, bo przezornie wyłączyliśmy sprzęt - tak na wszelki wypadek, żebyśmy nie musieli potem odkupować
A wracając do sprzątania to zbiera najmniejsze paproszki i wrzuca do kosza albo daje mi do wrzucenia:-).
Na spacerze jest to pewien problem bo śmieci jest od groma i ja niekoniecznie bym chciała, żeby akurat ona sprzątała te wszystkie pety, kapsle, butelki plastikowe, papierki itp
A, i jeszcze odnosi przedmioty na miejsce. Jak coś weźmie to pochodzi z tym jakiś czas i odnosi tam, skąd wzięła np. z powrotem do szafki kuchennej (w której zreszta nie wolno jej grzebać ale ona się średnio tym przejmuje).
Szkoda tylko, że to nie dotyczy jej zabawek i ja muszę te zabawki ciągle sprzątać sama.
Szkoda tylko, że to nie dotyczy jej zabawek i ja muszę te zabawki ciągle sprzątać sama.
reklama
asiun niezla porzadnicka rosnie z malej moze z czasem i o zabawki zacznie dbac ?
a nasza mala uwielbia rozsypywac swoje ksiazeczki po podlodze i chodzic po nich ... az mnie szlag trafia ... gdzie ona to wypatrzyla ???
a nasza mala uwielbia rozsypywac swoje ksiazeczki po podlodze i chodzic po nich ... az mnie szlag trafia ... gdzie ona to wypatrzyla ???
Podziel się: