reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

To jest Victorka najnowsza umiejętność,pływanie z rękawkami w basenie bez trzymania mamy.Z nurkowania zdięcia wam nie mogę pokazać bo nie mam skanera a mam tylko odbitkę.
1181128380

1181127922

reklama
Dziękuję,w końcu się odważył bo nie lubiał żadnej pomocy do pływania ale w końcu się przekonał i jest super.W końcu mam ręce wolne i możemy poszaleć:-D

Vici - superpływak z Victorka:tak::tak::tak:. Ja też się w końcu może wybiorę z Ingunią na basen bo do tej pory jeszcze ani razu nie byłam:no:.

Na weeckend byliśmy u znajomych na grilu i mały u nich w ogrodzie szalał jak niewiem.Rozchodził się na maksa.Nic innego nie robił tylko chodził od osoby do osoby:-)No i od dłuższego czasu(zapominam o tym napisać ciągle) kompie się w wannie bez krzesełka.Jest bardzo ostrożny a przy tym bardzo zadowolony.
O matko, ale my jesteśmy zacofani...my dalej w wanience niemowlęcej :-) ups :-D

margarett ja kąpie Dominikę w dużej wannie też ale coś się ostatnio wystraszyła i muszę jej miskę wsadzić do wanny i się kąpie.
A Ty nie jesteś zacofan siostra moja do dwóch lat kąpała siostrzenice.

Margarett smiało wsadzaj Natalkę do brodzika, zobaczysz jaka bedzie miała frajdę, Antos juz od dawna kapie sie w brodziku, nie boi sie tez prysznica, polewamy go całego woda, przetrze tylko oczka i jest oki:-)

reklama
Victor kąpie się w dużej wannie od czerwca zeszłego roku bo jakoś nie mogłam się wybrać tu na zakupy po przyjeździe z nim i tak później zostało:-) uwielbia szaleć w wodzie.Pewnie jak by się bał to bym kupiła ale jak mu się podobało to stwierdziłam,że nie ma sensu.

Do góry