reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Trzymaj sięTak, w środę miałam zabieg łyżeczkowania
To samo przechodziłam pod koniec listopada
Na szczęście wracamy już do gry
Jeszcze będzie pięknie
Zobaczysz
Dziękuję.Trzymaj się
To samo przechodziłam pod koniec listopada
Na szczęście wracamy już do gry
Jeszcze będzie pięknie
Zobaczysz
Mogę zapytać ile czasu po krwawiłas? I kiedy dostałaś miesiączki po?
G
gość2.14
Gość
Ja 6 tygodni poDziękuję.
Dzięki Lejdiii. I za wszystkie odpowiedzi w moich wątkach. To miłe, gdy ktoś próbuje pomóc , wesprzećJa 6 tygodni po
Coffe18
Każda z nas pewnie ten czas "po " przechodzi indywidualnie … u mnie plamienie trwało jakieś 5 -6 dni . Po 4 tyg miałam okres przez 5 dni ale mega słaby . Za to następny był mega mega obfity przez pierwsze 2 dni potem już lżej .Dziękuję.
Trzymaj się
Mayolin
Bardzo mi przykro. Wiem, że w tym momencie nic Cie nie pocieszy, emocje jeszcze zbyt silne.Tak, w środę miałam zabieg łyżeczkowania
Trzymaj się
Czy podczas pierwszego okresu po zabiegu można używać tamponów? Wiecie coś na ten temat.Ja 6 tygodni po
reklama
natasia142
Cykl nieregularny, więc podaję kiedy bylo zapłodnienie - 24 grudnia lub 31 grudnia.
18 stycznia pęcherzyk niespełna 6mm- wtedy określił wiek ciąży na 5tydzień.
Dziś, dwa tyg później puste jajo.
Lekarz kazał przyjść w poniedziałek na kolejne usg potwierdzające, ale powiedział wprost , że nie ma nadziei, bo w tym tyg powinno już cokolwiek być, a nie ma żadnych struktur płodu, ani ciałka żółtego.
Dla formalności usg w poniedziałek.
Czego mam się spodziewać? Co się dzieje w momencie faktycznego potwierdzenia pustego jaja? Czy zawsze jest skierowanie do szpitala na zabieg ( o ile nie zacznę krwawić sama )? Jeśli tak, to kiedy jest skierowanie na zabieg? Ile czasu trwa hospitalizacja? Na co mam się przygotować?
U mnie lekarz w 8 tygodniu stwierdził, że noszę puste jajo płodowe. Powiedział żeby czekać na poronienie samoistne 10 dni, jak nie nastąpi to przyjść po skierowanie na łyżeczkowanie. Tak więc poroniłam po 9 dniach w domu, pojechałam do szpitala na drugi dzień zrobili mi zabieg łyżeczkowania. Zabieg był pod znieczuleniem ogólnym, trwał 10 minut, tego samego dnia wróciłam do domu
reklama