reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co po macierzyńskim??

reklama
Acha 504 ale tak czy tak i tak się nie załapie:-(
Na razie bedę siedziała w domciu, po kuroniu też i posiedze tak długo jak się da.
A za trzy latka czas na rodzeństwo dla Patrysia:-)

Kasira ja tez jestem na bezrobotnym i niewiem jak to będzie tzn. tak jak pisałam w przyszłym roku chciałabym się rozglądnąc za jakąś pracą ale to w Niemczech bo tam będe miszkac niestety narazie jak tam wyjade to będe musiała się zapisac do szkoły językowej a potem bym chciała iśc do jakiejś pracy na pół etatu żeby teściowa za długo z synkem nie siedziała :tak:

Teściowa już tam mieszka jakieś 5 lat :tak: i my prawdopodobnie będziemy mieszkac w tej samej miejscowości co ona albo miejscowośc obok (wolałabym mieszkac miejscowośc obok :-p)

spoko sami

mój M to już chce by za 2 latka było rodzeństwo a ja stanowczo sądzę że po cc to za wcześniej i może za jakieś 3 latka.....dobrze by było by nie było większej różnicy miedzy dziećmi niż 3 latka:-)

reklama
A wiesz Kasirko, ze ja mam brata starszego o 11 lat i wcale nie narzekam :-) Fakt, ze przez wiele lat, kazde z nas bylo wychowywane jak jedynak. Ale za to teraz jest super. No, moze faktycznie 11 lat to troche za duzo, ale tak 5-6 lat to dla mnie bomba. No i tak chyba bedzie (chyba ze mi sie cos odwidzi :blink: i za chwile zachce mi sie drugiego smyka).

Do góry