No HANIU domyslam sie ze jestes wkurzona skoro inaczej to sobie załozylaś i wyobrazalas...ja tez nie lubie jak sobie cos w glowie uloze i przyzwyczaje sie do tej mysli a potem mi ktos to zburzy...............No ale porownujac z innymi typami zatrudnienia to i tam masz extra......ja moglabym sobie pomarzyc o takich godzinach
reklama
M
m_ktosia
Gość
hania nie daj sie, praca dyr polega na tym zeby znalesc wyjscie z sytuacji, to nie jest twoj problm, ona idzie na latwizne, tobie wcisnie i bedzie miec z glowy, niech sie troche natrudzi i cos wymysli, za to jej placa...
jak to nie ma kogo wcisnac...a jak przedluzysz wychowawczy to jakos ktos sie znajdzie.... sciemnia...skad ja to znam, nie pozwol na szantaz emocjonalny, jaby sie szkola zawalila bez twojej pomocy----
moja rada jest taka --jesli masz prawo odmowic tn ze masz prawo odmowic
jak to nie ma kogo wcisnac...a jak przedluzysz wychowawczy to jakos ktos sie znajdzie.... sciemnia...skad ja to znam, nie pozwol na szantaz emocjonalny, jaby sie szkola zawalila bez twojej pomocy----
moja rada jest taka --jesli masz prawo odmowic tn ze masz prawo odmowic
ania1a1
Mama Adasia:)
Hana, jako pracująca mama doskonale Cię rozumiem. Ja też z utęsknieniem biegnę do domu po pracy i czasami też mam dylemat - co najpierw. Trzymaj się, kochaniutka.
http://www.smog.pl/wideo/15373/opiekunka_bije_niemowlaka/
i jak ja mam szukac niani????...az sie wystraszylam:-(
i jak ja mam szukac niani????...az sie wystraszylam:-(
szmina
mamusia Emilki i Filipka
o reany ja nie moge na takie cos patrzec....serduszko sie kraje...
a w pl nie ma takich niani z agencji,sprawdzonych,albo takich co to biara dzieciaczki do siebie ,takie mini przedszkole?
a w pl nie ma takich niani z agencji,sprawdzonych,albo takich co to biara dzieciaczki do siebie ,takie mini przedszkole?
Madziallenka
Optymistyczna
Boże Hanka, aż mi się łzy w oczach zakręciły...., co za potwór, nie kobieta, suczynisko jakieś wstrętne, o matko....!!!
Nie wyobrażam sobie takiego czegoś....
Haniu a Ty też będziesz niani szukać czy ktoś z rodzinki?
Nie wyobrażam sobie takiego czegoś....
Haniu a Ty też będziesz niani szukać czy ktoś z rodzinki?
M
m_ktosia
Gość
az mi sie cisnienie podnioslo :-szok::-(
Monika K-W
Fan(ka)
o boze jak bym taka dorwala to nie wiem co bym jej zrobila.... Mi sie odrazu plakac chce jak cos takiego widze....:----------(
reklama
A ja właśnie dzisiaj dostałam ofertę bardzo interesującej pracy (do starej już nie wracam):-) Dobre warunki nie tylko finansowe. Ale musiałabym zacząć od zaraz, a ja nie chcę zostawiać jeszcze małej:-( Postanowiliśmy z M, że wrócę jak Basia skończy rok, a to jeszcze 3,5 miesiąca. No i chcieliśmy dać ją do żłobka, a tak z marszu to nawet do tych prywatnych trudno
I odmówiłam... Ale jak patrzę na moją pociechę to nie żałuję
I odmówiłam... Ale jak patrzę na moją pociechę to nie żałuję
Podziel się: