ja jestem po rozmowie to co zaskoczylo mnie na maxa to pytanie jakie ma pani warunki nie spodziewalam sie tego... ale przygotowalam swoja oferte i szefowej sie spodobalo wiec cały etat w domu i kaska jak do tej pory poki nie rozkrece działu...ja juz taka uradowana a tu po rozmowie kolejny telefon od znjaomego z ktorym wspolpracuje tez sklep intrnetowy zebym sie zastanowila jaka umowe chce to podpiszemy w czwartek to chyba moj dzien... szkoda ze taki zapieprz.. i niani nie mozna znalezc cholera... musze cos myslec jak najszybciej ;(
reklama
A ja bym się na pracę w domu nie zdecydowała. Hanula nie chce w dzień spać, ostatnio zęby idą na maxa i marudna ciągle, poza tym chodzi na czworakach po całym domu i wszędzie jej pełno. Żeby iść do pracy musiałabym zarobić więcej niż weźmie opiekunka i zabiorą dojazdy do pracy. A to w moim zawodzie raczej niemożliwe... Ironia, gratuluję i życzę powodzenia
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ironia - super :-) Kiedy zaczynasz ? Myślę, że bez kogoś do pomocy się nie da. Opiekunka na spółkę fajna sprawa - policzy Was drożej ale na głowę mniej wyjdzie. Tylko nie każda się podejmie dwójki - w jakim wieku jest Róża ? A tak wogóle na czym będzie Twoja zdalna praca polegała ?
reklama
traschka
Mama Marysi
A ja bym chciała pracować na pół etatu, ale zarabiać jak za cały...
haha cudowne Ja też tak chcę!