marta18691
Fanka BB :)
Kreska jest fajna widać ją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak czułość była ta sama, piersi nadal bolą, brodawki również są jakieś dziwne.. no nic istnieje jeszcze możliwość, że po prostu pink oszukał a owulacja mogła się przesunąć ze względu na nieregularne cykle.. 9 listopada mam wizyte u ginekologa na onkologii więc może coś się wyjaśni... zrobiłabym jeszcze tą bete za kilka dni ale sama nie wiem czy jest sens.. po tak ciężkim roku i tych testach czasami już brak sił....A czułość testu była ta sama?
Zrób betę. Fałszywy test mógł być zarówno ten pozytywny jak i negatywnyTak czułość była ta sama, piersi nadal bolą, brodawki również są jakieś dziwne.. no nic istnieje jeszcze możliwość, że po prostu pink oszukał a owulacja mogła się przesunąć ze względu na nieregularne cykle.. 9 listopada mam wizyte u ginekologa na onkologii więc może coś się wyjaśni... zrobiłabym jeszcze tą bete za kilka dni ale sama nie wiem czy jest sens.. po tak ciężkim roku i tych testach czasami już brak sił....
A beta kiedy najwczesniej może wyjść?Zrób betę. Fałszywy test mógł być zarówno ten pozytywny jak i negatywny
48 h po zagnieżdżeniu zarodka. Zagnieżdżenie następuje 6-12 dnia po owulacji, ale standarodowo raczej 8-9 dzień. Najbezpieczniej zrobić najwcześniej 12 dpo, ale teoretycznie może już wyjść 8 dpo.A beta kiedy najwczesniej może wyjść?
Jeju dziewczyny! Dziś zrobiłam test bobo 25 mlu po 3 minutach pojawiła się blada druga kreskaTa kreska pojawiła się o czasie? Nie robiłaś kolejnego testu od niedzieli? Jeśli taka była już w niedzielę, to spokojnie możesz powtórzyć test i jeśli będzie pozytywny, to skocz na betę.
Badalam ale w czwartek 3 i nic nie wakazywała, dzis jeszcze kupie testy zrobie jutro rano u odrazu polece na beteNie badałaś jeszcze bety od tego czasu? Zrób betę koniecznie i przyrost po 2 dniach w tym samym laboratorium mniej więcej o tej samej godzinie.