reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co o tym myśleć...?

Karolina9494

Zaciekawiona BB
Czy ja już widze podwójnie czy jednak mogę żyć nadzieją? Dodam że test robiony w niedziele rano, dziś czuje potworne zmęczenie, lekki ból podbrzusza i w okolicy krzyża... załączam zdjęcie testu czy można uważać, że pozytywny? Na żywo jest bardziej widoczna

Załączniki

• 20231030_205030.jpg
    20231030_205030.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 651
reklama
Ta kreska pojawiła się o czasie? Nie robiłaś kolejnego testu od niedzieli? Jeśli taka była już w niedzielę, to spokojnie możesz powtórzyć test i jeśli będzie pozytywny, to skocz na betę. :)

Ta kreska pojawiła się o czasie? Nie robiłaś kolejnego testu od niedzieli? Jeśli taka była już w niedzielę, to spokojnie możesz powtórzyć test i jeśli będzie pozytywny, to skocz na betę. :)
Właśnie wolałam poczekać ale coś mi siedzi w głowie... staramy się od roku ja miałam zawirowania z hormonami po odstawieniu tabletek, PCOS, IO, do tego cytologia 3 cały czas jestem diagnozowana na onkologii ale nie przeszkadza to oczywiście w ciąży dlatego po moich historiach przez ten czas gdzieś tak pomyślałam że pewnie fałszywy... ale no dziwnie się czuje ostatnio dotego nieregularne miesiączki więc trudno określić który to dzień cyklu po owulacji... dziś kupiłam testy i stwierdzilam że poczekam do rana.. ale Wy może jesteście bardziej doświadczone.. kreska pojawiła się w przeciągu 5 minut.. test zrobiłam zerknełam po 3 minutach nic nie było dokończyłam myć zęby patrze a tu takie cuda...

Właśnie wolałam poczekać ale coś mi siedzi w głowie... staramy się od roku ja miałam zawirowania z hormonami po odstawieniu tabletek, PCOS, IO, do tego cytologia 3 cały czas jestem diagnozowana na onkologii ale nie przeszkadza to oczywiście w ciąży dlatego po moich historiach przez ten czas gdzieś tak pomyślałam że pewnie fałszywy... ale no dziwnie się czuje ostatnio dotego nieregularne miesiączki więc trudno określić który to dzień cyklu po owulacji... dziś kupiłam testy i stwierdzilam że poczekam do rana.. ale Wy może jesteście bardziej doświadczone.. kreska pojawiła się w przeciągu 5 minut.. test zrobiłam zerknełam po 3 minutach nic nie było dokończyłam myć zęby patrze a tu takie cuda...
z takiego testu mój syn właśnie sobie śpi w łóżeczku :) zbadają betę.

Jeśli te kreski to ciąża, to test powinien wyjść już nawet w tej chwili. Niestety czasem zdarzają się trefne pinki. Możesz na spokojnie zrobić test jutro rano z pierwszego moczu. Powodzenia! Daj znać. :)

reklama
Do góry