reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

reklama
Anetka-no i super:-) Może rzeczywiście to jest sposób na Kubę:tak: Basia też ostatnio zaczęła sama jeść zupę łyżką i drugie danie widelcem-podoba jej się to-nie chce oddać sztućców :rofl2:

Anetka - gratulacje!!!
Adaś już od dłuższego czasu je widelcem - doszło nawet do tego, że jak np. podam mu pokrojoną parówkę, a nie dam widelca, nie ruszy. Czeka za widelcem i wtedy ze smakiem wcina.

a ja dalam dzisiaj na kolacje mleko sojowo ryzowe:tak:i mam nadzieje ze nie zaszkodzi i ze mozna..mozna chyba co nie?sojowe chyba lepsze niz krowie?jak myslicie?slodkie bylo jak diabli az mnie wykrecilo ale Emilka wypila:tak::-D

Szminka-o kotletach nie będę pisać, bo to na pewno robisz:tak: Piekę mięso w rękawie w piekarniku-pycha:-p Makaron z mięsem mielonym i sosem pomidorowym:-p Potrawka (mięso, starte na tarce jarzyny-marchewka, pietruszka, por, seler, trochę przecieru pomidorowego i groszek):-p

o i znowu ja:szok:
Emilka zakceptowala warzywka:-Dwcina ze smakiem ogorka zielonego,pomidorka i rzodkiewke:tak:byly proby zjedzienia zoltego sera ale nadal nie smakuje:no:

Szminka no to fajnie ze Emilka z checia warzywa zajada :-) Nikodem nie lubi rzodkiewki ani ogorka, najbardziej by jadl miesko ciagle :tak:no i kluski slaskie uwielbia.
A ser zolty cos tam zje ale bez zadnego wiekszego entuzjazmu ;-)

reklama
sami u nie znów odwrotnie...mięsa może nie być za to jogurty i serki typu danon metoda na głoda albo monte

Do góry