reklama
ania1a1
Mama Adasia:)
Anetka - gratulacje!!!
Adaś już od dłuższego czasu je widelcem - doszło nawet do tego, że jak np. podam mu pokrojoną parówkę, a nie dam widelca, nie ruszy. Czeka za widelcem i wtedy ze smakiem wcina.
Adaś już od dłuższego czasu je widelcem - doszło nawet do tego, że jak np. podam mu pokrojoną parówkę, a nie dam widelca, nie ruszy. Czeka za widelcem i wtedy ze smakiem wcina.
szmina
mamusia Emilki i Filipka
a ja dalam dzisiaj na kolacje mleko sojowo ryzowei mam nadzieje ze nie zaszkodzi i ze mozna..mozna chyba co nie?sojowe chyba lepsze niz krowie?jak myslicie?slodkie bylo jak diabli az mnie wykrecilo ale Emilka wypila
szmina
mamusia Emilki i Filipka
dziewczyny nie zaniedbujmy tego watku bo oszalejenie mam juz pomyslow na obiadki:-(dajcide jakis przepisik najlepiej z miesem bo Emilka miesozerna
Szminka-o kotletach nie będę pisać, bo to na pewno robisz Piekę mięso w rękawie w piekarniku-pycha Makaron z mięsem mielonym i sosem pomidorowym Potrawka (mięso, starte na tarce jarzyny-marchewka, pietruszka, por, seler, trochę przecieru pomidorowego i groszek)
szmina
mamusia Emilki i Filipka
zjedzona mizeriapaluszkami ale nie to najwazniejsze
szmina
mamusia Emilki i Filipka
o i znowu ja
Emilka zakceptowala warzywkawcina ze smakiem ogorka zielonego,pomidorka i rzodkiewkebyly proby zjedzienia zoltego sera ale nadal nie smakuje
Emilka zakceptowala warzywkawcina ze smakiem ogorka zielonego,pomidorka i rzodkiewkebyly proby zjedzienia zoltego sera ale nadal nie smakuje
reklama
Podziel się: