reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

reklama
Anetka-no i super:-) Może rzeczywiście to jest sposób na Kubę:tak: Basia też ostatnio zaczęła sama jeść zupę łyżką i drugie danie widelcem-podoba jej się to-nie chce oddać sztućców :rofl2:

Anetka - gratulacje!!!
Adaś już od dłuższego czasu je widelcem - doszło nawet do tego, że jak np. podam mu pokrojoną parówkę, a nie dam widelca, nie ruszy. Czeka za widelcem i wtedy ze smakiem wcina.

a ja dalam dzisiaj na kolacje mleko sojowo ryzowe:tak:i mam nadzieje ze nie zaszkodzi i ze mozna..mozna chyba co nie?sojowe chyba lepsze niz krowie?jak myslicie?slodkie bylo jak diabli az mnie wykrecilo ale Emilka wypila:tak::-D

Szminka-o kotletach nie będę pisać, bo to na pewno robisz:tak: Piekę mięso w rękawie w piekarniku-pycha:-p Makaron z mięsem mielonym i sosem pomidorowym:-p Potrawka (mięso, starte na tarce jarzyny-marchewka, pietruszka, por, seler, trochę przecieru pomidorowego i groszek):-p

o i znowu ja:szok:
Emilka zakceptowala warzywka:-Dwcina ze smakiem ogorka zielonego,pomidorka i rzodkiewke:tak:byly proby zjedzienia zoltego sera ale nadal nie smakuje:no:

Szminka no to fajnie ze Emilka z checia warzywa zajada :-) Nikodem nie lubi rzodkiewki ani ogorka, najbardziej by jadl miesko ciagle :tak:no i kluski slaskie uwielbia.
A ser zolty cos tam zje ale bez zadnego wiekszego entuzjazmu ;-)

reklama
sami u nie znów odwrotnie...mięsa może nie być za to jogurty i serki typu danon metoda na głoda albo monte

Do góry