reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

czasami szeptem, ale generalnie to tak polglosem :-)
SIMAMA - Patryk sadzac z opisu i ze zdjecia wyglada na niezlego lobuziaka :-)

reklama
kacperek obecnie juz jakis czas temu przestal szeptac, ale byl zafascynowany tym. bardzo słuchał tego co wymyslił.
marti jest to kolejny wazny krok w rozwoju takze jesli twoj maluszek szepcze to bardzo dobrze.

Pyzuncia cieszę się że z Wojtusiem jest Ok, że trafiliście w końcu na takiego lekarza, który was uspokoi.
Mój synuś też potrafi się chwilę zapatrzyć się w jeden punkt, ale zazwyczaj kończy to się tak, że następnie zrobi swoja niepowtarzalną minkę lobuziaka i dostaje speeda, żeby do niego dotrzeć :-)
A co do szeptania, to jakieś dwa miesiace temu synuś szeptał, próbował nieśmiało powtarzać moje słowa i tak jakby bał się, ze się będę z niego śmiać :-(

martwię się o Maje bo ma od wczoraj rozwolnienie i średnio co 2 godziny sie wypróżnia juz dupcie ma całą czerwona i płacze jak jej wycieram bidulka:( teraz wietrzy dupkę na macie i posypie jej mąką ziemniaczana może Wy mi poradzicie czy coś jeszcze mogę zrobić żeby jej pomóc. Czy mam iść do lekarza czy poczekać jeszcze dziś? Daje jej płyny żeby sie nie odwodniła. Myślę że to od zęba górnego który już prawie się przebił ale czy na pewno nie mam pojęcia

martwię się o Maje bo ma od wczoraj rozwolnienie i średnio co 2 godziny sie wypróżnia juz dupcie ma całą czerwona i płacze jak jej wycieram bidulka:( teraz wietrzy dupkę na macie i posypie jej mąką ziemniaczana może Wy mi poradzicie czy coś jeszcze mogę zrobić żeby jej pomóc. Czy mam iść do lekarza czy poczekać jeszcze dziś? Daje jej płyny żeby sie nie odwodniła. Myślę że to od zęba górnego który już prawie się przebił ale czy na pewno nie mam pojęcia

Biedna Majulka:-(, wietrzyć przemywać wodą i jak tak będzie dłużej to do lekarza po jakieś maści, areozole.

pyzuncia- nawet nie wiesz jak się cieszę, że trafiłaś do tego lekarza i że okazało się, że Wojtuś jest w zupełnie innej kondycji niż myślałaś! wspaniałe wieści, uściski i caluski radości dla Wojtaszka!
marti- moja Zu rownież często się gdzieś zapatrzy i koniec świata, bo zastyga jak posąg wpatrzona w jakiś punkt!;-)
żaniu- bidula nasza Majeczka, kąp ją w mące ziemniaczanej, oprócz posypania, oczywiście staraj się wietrzyć jak najczęściej, tak jak pisałaś, a faktycznie jak będzie to trwało dłużej, to skonsultuj się z lekarzem, albo zrób małej po prostu prawdziwą dietkę, wszystko mega delikatne ...:sorry2::dry: zdroweczka dla chorowitki!;-)

reklama
Jasio wczoraj walnal 4 kupy (w tym jedna do nocnika:rofl2: ale marna to pociecha...) - raczej rzadkie, dzis rano zrobil dwie (rzadkie). Odwodnienia sie nie boje bo duzo pije, ale zastanawiam sie co jest grane :-( Myslicie ze to moga byc zeby??? Ale nic nie widac zeby sie przebijalo..

Do góry