reklama
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
Mamo Q - co za baba ze nieupilnowała - ale tak żartujac to juz Quinten to 1000% facet bo ma podbite limo.
Mój został nazwany przez lekarkę nadwrażliwym dzieckiem i podobno jestem nadopiekuncz (lekarka stwierdziła to po tym jak rozebrałam Wojtka a on juz i tak płakał ze strachu no i postawiłam go na czworaczka zeby zdjac bluze a potem podniesc i rozbierac dalej a mały pomiedzy czynnosci - koncem zdejmowania bluzy a ponownym podniesieniem sie rozwył - kontynuowałam rozbieranie a lekarka, ze sie cackam z dzieckiem ze niesamodzielne bo go biore na rece jak płacze. Zastanawiam sie teraz czy faktycznie taka jestem i niestety niezgadzam sie z lekarka bo uspakajac dziecko jak wyje bo sie boi a brac na rece bo cos mu niepasuje to jednak róznica.
Później jak go badała to małemu sie niepodobało (bo charakterny chłopak i lubi tylko po swojemu i krzyczał chciałam go uspokoic pokazac ze jestem i pogłaskałam go po raczce - no i znowu zebrałam obiazd ze co ja robie ze na siłe chce pokaza jej ze Wojtek potrafi wyciagac raczki, na nic zdały sie moje tłumaczenia ze chciałam go uspokoic.
Mój został nazwany przez lekarkę nadwrażliwym dzieckiem i podobno jestem nadopiekuncz (lekarka stwierdziła to po tym jak rozebrałam Wojtka a on juz i tak płakał ze strachu no i postawiłam go na czworaczka zeby zdjac bluze a potem podniesc i rozbierac dalej a mały pomiedzy czynnosci - koncem zdejmowania bluzy a ponownym podniesieniem sie rozwył - kontynuowałam rozbieranie a lekarka, ze sie cackam z dzieckiem ze niesamodzielne bo go biore na rece jak płacze. Zastanawiam sie teraz czy faktycznie taka jestem i niestety niezgadzam sie z lekarka bo uspakajac dziecko jak wyje bo sie boi a brac na rece bo cos mu niepasuje to jednak róznica.
Później jak go badała to małemu sie niepodobało (bo charakterny chłopak i lubi tylko po swojemu i krzyczał chciałam go uspokoic pokazac ze jestem i pogłaskałam go po raczce - no i znowu zebrałam obiazd ze co ja robie ze na siłe chce pokaza jej ze Wojtek potrafi wyciagac raczki, na nic zdały sie moje tłumaczenia ze chciałam go uspokoic.
Noukie
Majowa mama 2007
Pyzuncia ty masz lekarke jak ja rehabilitantkę widzę, ta co to zrobiła to właśnie ta lepsza co mnie sie wydawało, one naprawdę są dobre i to one rehabilitowały tego chłopca co ma tą sama jednostke chorobową co Quinten i u niego wygladało poważniej niż u Quintena a chłopak już ma 3 latka i już długo chodzi, a do tego to one przyjezdzaja do mnie nie musze latać i jak się do pracy wybiorę to dojadą do opiekunki a to jest dla mnie bardzo ważne. Także dylemat nie z tej ziemi a jeszcze dodam że zanim wybraliśmy je to przetostowałam ich trochę i wierzcie mi okropne były. Poprostu mi tak jakoś podpadają.
A zrobiłam pomidorówkę zapraszam jak ktos ma ochotę;-).
A zrobiłam pomidorówkę zapraszam jak ktos ma ochotę;-).
Słoneczko_Ktosia
Mamo Q - ta moja lekarka to neurolog, Wojktek ma jeszcez wiecej problremów niz to co oststni nam powiedzieli - teraz mam problem i juz nie wiem co mam robic. Mąż krzyczy ze jak bede tak jezdzic po lekarzach to nie dosc ze zbankrutujemy to jeszcez zwariujemy bo co lekarz to inna diagnoza Wojtka.
Gaal
Aniu- kurde z roztrzepania zapomniałam Ci wcześniej napisać, ale ważniejszy jest drugi post! no mnie by też szlag trafił, a babę bym chyba wyrzuciła przez okno! jak mogła do tego dopuścić? tym bardziej ona powinna być ostrożniejsza ... i weź tu pomóż swojemu dziecku ....
a mogę na pomidorówkę wpaść :-)???????????????????
pyzunica- nie zazdroszczę kłopotów zdrowotnych Wojtusia, ale wierzę, że będzie zdrowiutki niedługo zdrówka!!!!miłości!!!!!!!!!cierpliwości do krzuczącego męża ( co pewnie starsznie się zamartwia);-) trzymajta się!
a mogę na pomidorówkę wpaść :-)???????????????????
pyzunica- nie zazdroszczę kłopotów zdrowotnych Wojtusia, ale wierzę, że będzie zdrowiutki niedługo zdrówka!!!!miłości!!!!!!!!!cierpliwości do krzuczącego męża ( co pewnie starsznie się zamartwia);-) trzymajta się!
Gaal
Pyzuncia jakie problemy:-(?, napisz na zam...
Gaal czekam.
hehe, to tylko zamówię sobie mój prywatny samolot i lecę, ąę ...;-):-)
p.s. a mam mieć swoją łyżkę i miseczkę
Słoneczko_Ktosia
asymetria,lewa miednica wyzej,zagrozenie skolioza,nieprawidłowo siedzi,opóznione reakcje chwytowe, podporowe i automatyczna obrona rak,rozstep na prostych miesniach brzucha co powoduje problemy przy koordynaji barków i bioder, nadwrazliwosc emocjonalns.
Gaal
ja jak czytam wasze posty, to tak do końca sama nie jestem pewna, czy np. moja lekarka czegoś u Zuzi nie przeoczyła ... bo jeden lekarz pomoże, a drugi zaszkodzi nic nie robiąc!
Pyzuncia- jeszcze raz napiszę: podziwiam wszystkie mamusie jak Ty!:-);-)
Pyzuncia- jeszcze raz napiszę: podziwiam wszystkie mamusie jak Ty!:-);-)
reklama
Słoneczko_Ktosia
Tak tam:-(pyzunciu a w yscie byli tam gdzie Wam polecałam??
jesli tak to w szoku jestem , ze tak zostałaś potraktowana
Podziel się: