ja nie wiem,z czym to wiązać,bo vit.d3 daję regularnie (przez te 4 miesiące miałam ze 3 "wpadki",że zapomniałam,a stópki się Mariance pocą.jak nie zapomnę,to się sytam,ale dopiero 3 września,a ja mam teraz taką byle jaką pamięć,że wszystko wpisuję w kalendarz komórki,a czego nie wpiszę,to zapominam
reklama
mała się obudziła dziś o 6 rano,Piotr wstał,dał mi ją do naszego łóżka,a sam poszedł na kompa.po godzinie,gdy mała juz spała,Piotr dołączył do nas.i tak "gniliśmy" w wyrze prawie 2 godziny,aż my dorośli się obudziliśmy.małaspała,az nagle zaczęłą płakać-coś jej się śniło strasznego.Piotr poradził,żeby Marianke obudzić,bo ona nadal,mimo tego,że ją tuliłam,płakała.obudziła się,ale nadal buźka w podkówkę i płacz dopiero po kilkunastu minutach przestała.a ja zachodze w głowę,co takiemu maluchowi może się strasznego śnić?że matka flaszki nie da?że nie przewinie? hmm... ciekawa jestem.
M.M
Mamusia majowa'07 :)
betka- No mój też tak czasem ma... chociażby wczoraj krótko po uśnieciu zaczął tak jakby piszczec z bólu przez sen i główka krecil na lewo i prawo. Ale wszystko przez sen, po chwili już przestał i spał dalej. I pierwszy raz 6 godzin przespał!!! Wiąże ten jego zły sen z dużą dawką emocji w ciągu dnia bo akurat było sporo rodzinki u nas i parę nowych twarzy.. zreszta zazwyczaj tak ma gdy akurat w dzien coś wyjątkowego sie wydarzy innego niż na codzien
Wracając do wit D. to przedawkowanie jest prawdopodobnie gorsze niż jakaś tam lekka krzywica. a co do pocenia się to moze nasze dzieci pocą się też dlatego że jest lato i są upały. My też sie pocimy. A jadnym z objawów krzywicy jest pocenie sie potylicy.
Witajcie dziewczyny!
Mam pytanie co mozna jeśc przy skazie(dodam że karmię piersią)? Ja odrzuciłąm mleko i jego przetwory, cytrusy i czerwone owoce. Ale od czasu do czasu objawy skazy powracają. Jak mozecie to piszcie.
pozdrawiam popciaa
Mam pytanie co mozna jeśc przy skazie(dodam że karmię piersią)? Ja odrzuciłąm mleko i jego przetwory, cytrusy i czerwone owoce. Ale od czasu do czasu objawy skazy powracają. Jak mozecie to piszcie.
pozdrawiam popciaa
Barszczyku u mojego prawie 4 tygodniowego Eryka są takie objawy jak u Twojego synusia - kurde czasem już nie wiem kogo słuchać, nam kazdy pediatra czy położna mówią co innego na każdy temat dotyczący dziecka, normalnie mam ochotę pawia puścić jak mam iść do jakiegoś mądralińskiego doktora
Barszczyku u mojego prawie 4 tygodniowego Eryka są takie objawy jak u Twojego synusia - kurde czasem już nie wiem kogo słuchać, nam kazdy pediatra czy położna mówią co innego na każdy temat dotyczący dziecka, normalnie mam ochotę pawia puścić jak mam iść do jakiegoś mądralińskiego doktora
Witaj moja córka miala takie same objawy.Lekar zstwierdził skazę.Karmie piersia i po wprowadzeniu diety eliminacyjnej wszystko sie unormował.Proponuje Ci nie jeść nabiału i jego przetworów, słodyczy, jajek, cytrusów.Jak nie przejdzie to znaczy,że to nie skaza. Swoja droga to świeta racja,że lekarze czasmi nie wiedza co dolega i wciskają alergię.
Pozdrawiam popciaa
reklama
krupka
Entuzjast(k)a
hmm... Aletka mówiła, że przy skazie w ogóle nie można jeść białka - tylko co można, to zupełnie nie wiem No i ryby też są niby alergizujące.
A dlaczego czerwone owoce odstawiłaś, popcia?? Co one niby mają?
No i co Ty w ogóle jesz???!!
A dlaczego czerwone owoce odstawiłaś, popcia?? Co one niby mają?
No i co Ty w ogóle jesz???!!
Podziel się: