reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co nas niepokoi - wstrętne choróbska, lęk separacyjny i in.

Gosiu widać potrzebował tego snu. Rafciowi tez się tu kiedyś zdarzyło ze spał najpierw po śniadaniu ponad 2 godz i potem po obiedzie jeszcze 1,5 godz.Do dziś musi mieć dwie drzemki.

reklama
Gosiu liczy się całkowity czas snu w ciągu doby. Powinien być w miarę stały oczywiście zmniejsza sięz wiekiem no i mogą być różne dni. Hania śpi raz w dzień, ale za to zwykle dłużej niż dwie godziny. Do tego śpi od około 8.30 - 9 wieczorem do około 7.30 - 8 rano. Co daje około 14-15 godzin snu.

pobranie krwi
Byłam na pobraniu krwi z Igim w laboratorium Bruss w szpitalu mswia, ul Kartuska, nieco dalej za Wojewódzkim, trzeba iść wzdłuż torów tram, jest po tej samej stronie. Polecam ponieważ pani która pobierała krew była bardzo doświadczona i miała dobre podejście do dzieci. Gdybyście miały taką potrzebę - oczywiście dziewczyny z Trójmiasta :-) Polecam.

Aga

kurcze - nie wiem co jest grane :-( Jasio zrobil przed godzina biala kupe :-(
Pamietam ze kiedys czytalam ze moze to oznaczac problemy z watroba bodajze. Wiecie cos na ten temat???????
Z zoladkiem u niego po wymiotach sprzed kilku dni juz jest ok, wiec naprawde nie wiem... :no:

Mysz nie mam pojęcia nigdy nie widziałam białej kupy - może coś zjadł? Ale jeśli od teg oczasu jest OK to pewnie nic nei znaczy.

Aga

Tydzien po szczepieniu u Jasia pojawila sie goraczka (wczoraj popoludniu) Dostal Panadol, na noc Nurofen, ale znow obudzil sie z goraczka, wiec rano znow Nurofen i teraz popoludniu tez. Wczoraj 37,5 a dzis ponad 38,5 :-(
Myslicie ze to po szczepieniu??? Zadnych inych objawow nie ma (jest wesoly, przy apetycie, tylko troche marny). Moze byc tez od zebow???? W koncu przebila sie dolna dwojka i cos tam jeszcze pewnie idzie, bo on ma hurtowo zeby ;-)
Kurcze - mimo wszystko sie troche martwie :-(

moze byc od zebow, ale od szczepienia tez moze byc, nam mowila pediatra, że objawy uboczne (gorączka itp) moga wystąpic w 5 do 10 dobie po szczepieniu,

To chyba nie jest trzydniowka u Jasia, bo dzis jest czwarty dzien i goraczka (38) jest nadal...
Popoludniu idziemy do lekarki - mam jednak nadzieje ze to reakcja poszczepienna a nie poczatek jakiejs choroby :-(

reklama
Do góry