reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Mój synus na wakacjach urządzał sobie dwie drzemki :-) tak go to bieganie wykaczalo, a po powrocie z biedą raz spi, więc nie masz co się martwic Gosiu.
Gosiu liczy się całkowity czas snu w ciągu doby. Powinien być w miarę stały oczywiście zmniejsza sięz wiekiem no i mogą być różne dni. Hania śpi raz w dzień, ale za to zwykle dłużej niż dwie godziny. Do tego śpi od około 8.30 - 9 wieczorem do około 7.30 - 8 rano. Co daje około 14-15 godzin snu.
pobranie krwi
Byłam na pobraniu krwi z Igim w laboratorium Bruss w szpitalu mswia, ul Kartuska, nieco dalej za Wojewódzkim, trzeba iść wzdłuż torów tram, jest po tej samej stronie. Polecam ponieważ pani która pobierała krew była bardzo doświadczona i miała dobre podejście do dzieci. Gdybyście miały taką potrzebę - oczywiście dziewczyny z Trójmiasta :-) Polecam.
Aga
pobranie krwi
Byłam na pobraniu krwi z Igim w laboratorium Bruss w szpitalu mswia, ul Kartuska, nieco dalej za Wojewódzkim, trzeba iść wzdłuż torów tram, jest po tej samej stronie. Polecam ponieważ pani która pobierała krew była bardzo doświadczona i miała dobre podejście do dzieci. Gdybyście miały taką potrzebę - oczywiście dziewczyny z Trójmiasta :-) Polecam.
Aga
mysz1978
Fanka BB :)
kurcze - nie wiem co jest grane :-( Jasio zrobil przed godzina biala kupe :-(
Pamietam ze kiedys czytalam ze moze to oznaczac problemy z watroba bodajze. Wiecie cos na ten temat???????
Z zoladkiem u niego po wymiotach sprzed kilku dni juz jest ok, wiec naprawde nie wiem...
Pamietam ze kiedys czytalam ze moze to oznaczac problemy z watroba bodajze. Wiecie cos na ten temat???????
Z zoladkiem u niego po wymiotach sprzed kilku dni juz jest ok, wiec naprawde nie wiem...
mysz1978
Tydzien po szczepieniu u Jasia pojawila sie goraczka (wczoraj popoludniu) Dostal Panadol, na noc Nurofen, ale znow obudzil sie z goraczka, wiec rano znow Nurofen i teraz popoludniu tez. Wczoraj 37,5 a dzis ponad 38,5 :-(
Myslicie ze to po szczepieniu??? Zadnych inych objawow nie ma (jest wesoly, przy apetycie, tylko troche marny). Moze byc tez od zebow???? W koncu przebila sie dolna dwojka i cos tam jeszcze pewnie idzie, bo on ma hurtowo zeby ;-)
Kurcze - mimo wszystko sie troche martwie :-(
Myslicie ze to po szczepieniu??? Zadnych inych objawow nie ma (jest wesoly, przy apetycie, tylko troche marny). Moze byc tez od zebow???? W koncu przebila sie dolna dwojka i cos tam jeszcze pewnie idzie, bo on ma hurtowo zeby ;-)
Kurcze - mimo wszystko sie troche martwie :-(
reklama
zielono_mi
daj koniecznie znac po powrocie od lekarza Myszko. Buziak dla Jasia
Podziel się: